IAMS Delights jelly Sea collection 12x85g

IAMS Delights on 100 % täydellistä ja tasapainoista ruokaa aikuisille kissoille. Täydellinen ravinto ja vastustamaton maku.

12 x 85 g

  • 3 x IAMS Delights villitonnikalaa ja herneitä kastikkeessa
  • 3 x IAMS Delights höyrytettyä lohta ja turskaa kastikkeessa
  • 3 x IAMS Delights merikalaa ja papuja kastikkeessa
  • 3 x IAMS Delights herkullista makrillia ja taimenta kastikkeessa

Suositellaan yli 1-vuotiaille kissoille.

Valmistusmaa: Hollanti

Koostumus

IAMS Delights villitonnikalaa ja herneitä kastikkeessa: Liha ja eläinperäiset tuotteet, kala ja kalatuotteet (8 % tonnikalaa), kasvikset (4 % kuivattuja herneitä), kasvisperäiset tuotteet, kivennäisaineet.

IAMS Delights höyrytettyä lohta ja turskaa kastikkeessa: Liha ja eläinperäiset tuotteet, kala ja kalatuotteet (4 % lohta, 4 % turskaa), kasvisperäisiä tuotteita, kivennäisaineita.

IAMS Delights merikalaa ja papuja kastikkeessa: Liha ja eläinperäiset tuotteet, kala ja kalaperäiset tuotteet (4 % merikalaa), kasvikset (4 % vihreitä papuja), kasvisperäiset tuotteet, kivennäisaineet.

IAMS Delights herkullista makrillia ja taimenta kastikkeessa: Liha ja eläinperäiset tuotteet, kala ja kalatuotteet (4 % makrillia, 4 % taimenta), kasvisperäisiä tuotteita, kivennäisaineita.

Ravintotiedot
Proteiini 9,2 %, Rasvapitoisuus 4,8 %, Tuhka 1,4 %, Raakakuitu 0,4 %, Kosteus 79,3 %
Lisätyt ravintoaineet
D-vitamiini: 200 IU/kg, E-vitamiini: 100 mg/kg. Hivenaineet: kuparisulfaattipentahydraatti: 1,8 mg/kg, kaliumjodidi: 0,37 mg/kg, mangaanisulfaattimonohydraatti: 2,1 mg/kg, sinkkisulfaattimonohydraatti: 32 mg/kg.
11,90 €
Verkkokauppa (Heti verkkokaupasta)
Varaa

IAMS Delights jelly Sea collection on lajitelma märkäruokia aikuisille kissoille. Kalanmakuisia paloja hyytelössä. Täysravinto.

Lisätietoja
Myyntieräkg
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:IAMS Delights jelly Sea collection 12x85g
Arviosi

Ilmainen toimitus yli 49€ ostoille! Ilmainen kotiinkuljetus yli 99€ ostoille! Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää. 

 

TOIMITUSTAVAT:


Postin pakettiautomaatti 4,90€


Postin noutopiste 4,90 €


Postin kotiinkuljetus 7,90€


 

Voit myös varata tuotteen ja noutaa sen myymälästä. Tarkista myymäläsaatavuus. Hinnat verkkokaupan ja myymälän välillä voivat vaihdella. Verkkokaupan omat kampanjahinnat voimassa vain verkkokaupassa.

© 2020 Faunatar