Integra kissanruoka munuaisvaivat, lohi 100 g

INTEGRA® PROTECT on kehitetty erityisesti munuaisvaivoista kärsiville kissoille. Fosforisisällön vähentäminen viivyttää munuaistoimintojen menetystä. Tämä parantaa kissan kuntoa ja pidentää elinajanodotetta.

1,65 €
16,50 € / kg
Verkkokauppa (Loppu verkkokaupasta)
Varaa

INTEGRA® PROTECT on kehitetty erityisesti munuaisvaivoista kärsiville kissoille. Fosforisisällön vähentäminen viivyttää munuaistoimintojen menetystä. Tämä parantaa kissan kuntoa ja pidentää elinajanodotetta.

 

-Täysravinto kissoille, jotka sairastavat munuaisten vajaatoimintaa tai muita munuaissairauksia

-Munuaisille hellävarainen erikoisravinto

-Alennettu proteiini- ja fosforipitoisuus: koska munuaisten kyky poistaa fosforia ja proteiiniaineenvaihdunnan lopputuotteita on heikentynyt

-Viljaton: sopii myös vilja- tai gluteeniallergiasta kärsiville kissoille

-Peruna: ravitseva ja hyvin sulava hiilihydraattilaji

-Laadukasta proteiinia: alhaisempi proteiinipitoisuus riittää kattamaan kissan ravintoainetarpeen

-Ei sokeria, soijaa eikä keinotekoisia lisäaineita

 

Animonda Integra Protect Adult Renal on tasapainoinen märkäruoka, joka vastaa munuaissairauksista kärsivien kissojen tarpeita ja on hellävaraista munuaisille.

Munuaisten vajaatoimintaan tai muihin munuaissairauksiin kissoilla on useita mahdollisia syitä. Usein kyseessä on jonkin muun sairauden seuraus, mutta syy voi olla myös ruokavaliossa tai perinnöllisissä tekijöissä. Jotta munuaiset eivät vaurioidu enää lisää, on syytä siirtyä erikoisruokavalioon, joka vastaa munuaissairaiden kissojen tarpeita. Munuaissairauksille on tyypillistä, ettei elimistö kykene poistamaan tehokkaasti tiettyjä aineita, kuten fosforia. Siksi tässä ruoassa on alennettu proteiini- ja fosforipitoisuus. Resepti on täysin viljaton, joten se on hyödyllinen myös vilja- tai gluteeniallergiasta kärsiville kissoille.

 

Koostumus:

liha ja eläinperäiset tuotteet (porsas, kana), öljyt ja rasvat (rapsiöljy), kala ja kalatuotteet (6% lohi), vihannekset (perunat), vihannesjohdannaiset, mineraalit. Proteiinin lähteet: sika, kana, lohi

 

Lisäaineita per kg: 3b605 15mg, 3b202 0,75mg, mangaani 3mg

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Integra kissanruoka munuaisvaivat, lohi 100 g
Arviosi

Ilmainen toimitus yli 49€ ostoille! Ilmainen kotiinkuljetus yli 99€ ostoille! Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää. 

 

TOIMITUSTAVAT:


Postin pakettiautomaatti 4,90€


Postin noutopiste 4,90 €


Postin kotiinkuljetus 7,90€


 

Voit myös varata tuotteen ja noutaa sen myymälästä. Tarkista myymäläsaatavuus. Hinnat verkkokaupan ja myymälän välillä voivat vaihdella. Verkkokaupan omat kampanjahinnat voimassa vain verkkokaupassa.

© 2020 Faunatar