JBL Fungol plus kalojen hoitoaine 200 ml

Homeisiin ja sieniin
24,95 €
124,75 € / KPL
Verkkokauppa (Loppu verkkokaupasta)
Varaa

Tehokas hoitoaine ulkoiseen homeeseen. Vaalea pumpulimainen kasvusto saattaa pahimmassa tapauksessa peittää koko vartalon. 

Annostus

Purkki nro.1: 10 ml 80l kohti ensimmäisenä päivänä. Annos voidaan uusia täysimääräisenä 3. ja 5. päivänä tarvittaessa.

Purkki nro.2: 10 ml 80l kohti 7. päivänä. Annos voidaan uusia täysimääräisenä 9. ja 11. päivänä tarvittaessa.

Tee 30-50% vedenvaihto aina ennen aineen lisäämistä. Hoitoainetta ei tule käyttää samanaikaisesti muiden hoito-aineiden kanssa, mukaan lukien vedenparannusaineen ja kasviravinteet. Mikäli niitä on lisätty lähiaikoina, tee ennen lääkityksen aloittamista 75% vedenvaihto. Poista mahdollinen aktiivihiili ja UV:suodatus hoidon ajaksi.

Huom: Heikkokuntoiset kalat saattavat olla herkkiä hoito-aineelle. Aloita tällöin puolikkaalla annoksella ja lisää vähitellen loppu-osa hoitoaineesta, mielummin usean tunnin aikana. Täytyy painottaa, että ulkoinen homekasvusto on aina seuraus, ei syy. Syy voi olla mekaaninen vaurio, tai loisen rikkoma iho, tai mahdollisimman epäsopiva vedenlaatu. Tämän vuoksi tulee aina selvittää syy, että voidaan välttää homeen uusiutuminen.

HYVÄ TIETÄÄ: Kuurin jälkeen tupla annos JBL Biotopolia edistää mahdollisten haavojen paranemista ja edesauttaa limakalvojen hyvinvointia.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:JBL Fungol plus kalojen hoitoaine 200 ml
Arviosi

Ilmainen toimitus yli 49€ ostoille! Ilmainen kotiinkuljetus yli 99€ ostoille! Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää. 

 

TOIMITUSTAVAT:


Postin pakettiautomaatti 4,90€


Postin noutopiste 4,90 €


Postin kotiinkuljetus 7,90€


 

Voit myös varata tuotteen ja noutaa sen myymälästä. Tarkista myymäläsaatavuus. Hinnat verkkokaupan ja myymälän välillä voivat vaihdella. Verkkokaupan omat kampanjahinnat voimassa vain verkkokaupassa.

© 2020 Faunatar