Kanit, fretit ja jyrsijät

Kanit, fretit ja jyrsijät

Kanit, marsut, hamsterit, kääpiöhamsterit, kesyhiiret, kesyrotat ja muut ihanat nappisilmät ovat valmiina valloittamaan sydämesi! Laajasta kanien, jyrsijoiden ja frettien tuotevalikoimastamme löydät kaikkea, mitä hurmaavat pikkuotukset tarvitsevat: tilavat häkit ja kuljetuskopat, korkealuokkaiset heinät, sekä muut ruoat ja herkut, mielenkiintoisimmat lelut ja virikkeet, kuivikkeet ja tietysti paljon muuta.

Suloisimmat pikkulemmikit löydät myymälöistämme kautta maan! Onko mitään suloisempaa, kuin nappisilmäinen hamsteri, omistajansa ympärillä pomppiva huomionkipeä kani, tai herkkuja kerjäävä, kuikuttava marsu? Avulias henkilökuntamme on aina valmis kertomaan tarkemmin eri lajien hoidosta ja tarvikkeista, jotta elämä oman pikkulemmikin kanssa on heti ensiaskeleista alkaen iloista ja onnellista koko perheelle. Eri lajien hoito-ohjeisiin voit tutustua täällä.

Jännittääkö lemmikin kynsien leikkaaminen, hajurauhasen puhdistaminen tai lemmikin turkin siistiminen? Nämä ja monet muut hoitotoimenpiteet käyvät rakkaudella ja ammattitaidolla taitavan henkilökuntamme käsissä! Myös lomalle voit suunnistaa huoletta, kun jätät rakkaan pikkulemmikkisi hoitoon meille. Tutustu palveluihimme täällä tai kysy lisää lähimmästä Faunatar-myymälästäsi.

Uusimmat artikkelimme, jotka voisivat kiinnostaa sinua:

Katso kaikki artikkelit

 

 

© 2020 Faunatar