Kauppiaaksi Faunatar-ketjuun

Etsimme kauppiaita useille johtaville talousalueille, nyt on elämäsi tilaisuus aloittaa uusi elämä, startata unelmiesi työssä ja toimia kauppiaana omassa myymälässäsi, lemmikkieläinten ja mukavien asiakkaiden parissa.

Lemmikkieläinala

Koiria on Suomessa tällä hetkellä noin 700 000, kissoja noin 600 000. Tilastokeskuksen selvityksen mukaan lemmikkien määrä on kasvussa, ja noin 35 prosentilla talouksista on lemmikkieläin.
Ei siis ihme, että tarve lemmikkien ruoille ja tarvikkeille kasvaa jatkuvasti. Lemmikkialan tuotepuoli onkin jatkuvasti kehittyvä ja hyvin mielenkiintoinen. Uusia tuotteita, uudenlaisia ratkaisuja eläinystävien arkeen, saapuu jatkuvasti markkinoille niin kotimaastamme, kuin maailmaltakin.

Faunatar-ketju

Faunatar-ketju palvelee kaikkia lemmikin omistajia, sekä lemmikin hankintaa suunnittelevia ihmisiä valtakunnallisesti ympäri maata. Faunatar on tunnettu, johtava lemmikkieläimiä myyvä ketju Suomessa. Toiminnan keskeinen menestystekijä on hyvä, jatkuvasti kehittyvä ammattitaito sekä ketjuuntumisen tuomat edut. Ketju on aloittanut toimintansa vuonna 1980. Franchisingtoiminta aloitettiin vuonna 1993. Faunatar on 100% kotimainen.
    Faunatar-ketjun imagoon kuuluu monipuolisen tuotevalikoiman lisäksi korkealuokkainen ammattitaito. Suuri osa ketjun henkilökunnasta on valmistunut eläintenhoitajaksi, ja monet opiskelevat työnsä ohella parhaillaankin. Palava eläinrakkaus ja halu vaikuttaa eläinten oikeanlaiseen kohteluun on suurimpia syitä alalle hakeutumiseen, joka näkyy henkilökunnan jatkuvassa halussa oppia lisää ja jakaa oppimaansa tietoa keskenään. Henkilökunnan käytössä oleva intranet mahdollistaa tehokkaan ja nopean tavan kommunikoida liikkeiden välillä, lisäksi ketjun henkilökunta tapaa toisiaan työn ja harrastustenkin merkeissä.
    Asiakkaille opittua tietoa jaetaan aktiivisesti. Kauppiaat ja myyjät pyrkivät kaikin tavoin varmistamaan, että myydyt eläimet elävät hyvän elämän huolehtivissa käsissä ja tuottavat asiakkaille juuri sen ilon mitä hän on lemmikkiä hankkiessa odottanutkin.

Tuotteet

Liikkeidemme valikoimiin kuuluvat koirien ja kissojen ruokien ja tarvikkeiden lisäksi myös akvaariot kaloineen ja kasveineen, sekä pieneläimet kuten linnut, jyrsijät ja terraarioeläimet.
Kaikille eläinryhmille tarjotaan monipuolinen ja tarkoin valittu valikoima tuotteita.
Faunatar-ketjussa toimii myös pikku Faunatar-myymälöitä. Nämä myymälämme pitävät vakituisessa valikoimassaan monipuolisesti tarvikkeet ja ruoat kaikille lemmikeille, aivan kuten muutkin myymälämme, mutta pikku Faunattarien perusvalikoimiin eivät lukeudu lemmikit.

Koulutus

Ketju tarjoaa uudelle kauppiaalle peruskoulutuksen sekä kouluttaa, neuvoo ja opastaa henkilöstöä jatkuvasti.
Faunatar-ketju on alusta asti ollut mukana kehittämässä Amiedu-koulutuskeskuksen kanssa toteutettua koulutusohjelmaa lemmikkieläinlliikeiden kauppiaille. Ensimmäiset koulutukset aloitettiin jo tammikuussa 2002.

Franchising

Toimintamallina franchising soveltuu alalle erinomaisesti. Kauppias saa käyttöönsä jo testatun konseptin, toimintaohjeet, tunnetun liikenimen ja ketjun jatkuvan tuen.
Kauppias voi keskittyä täysipainoisesti perusliiketoimintaan kun ketju huolehtii monista oheistoiminnoista. Vaikka kauppias on pienyrittäjä, saa hän silti suuremman toiminnan edut.

Mitä Franchising on?
Lue tästä lisätietoa Suomen Franchising Yhdistys ry:n sivuilta LINKKI >>
Samoilta sivuilta löydät myös Faunattaren jäsenesittelyn

Lemmikkieläinala on jatkuvasti kehittyvä ja monipuolista tietotaitoa vaativa ala. Jatkuva kehittyminen ja uusien asioiden omaksuminen on välttämätöntä. Mikäli tunnet kiinnostusta alaa kohtaan ja olet valmis ryhtymään oman lemmikkieläinliikkeen kauppiaaksi, ota yhteyttä niin voimme yhdessä aloittaa liikkeesi suunnittelun!

Kysy lisää sähköpostitse toimistostamme: johanna.valo(ät)faunatar.fi