Faunatar Black Box -kissanhiekka 10L

Black Box -kissanhiekka on laadukasta paakkuuntuvaa eurooppalaista bentoniittia.
14,99 €
Verkkokauppa (Heti verkkokaupasta)
Varaa

Luonnollista raikkautta!

Harmaasta bentoniitista valmistettu kissanhiekka. Bentoniitti on luonnontuote, jonka ominaisuuteen kuuluu paakkuuntuminen. Raaka-aine on lähtöisin Milosista, Kreikasta. Valmistukseen käytetään raaka-aineen laadukkain osuus. Itse käsittely toteutetaan tiukassa valvonnassa omissa tuotantolaitoksissa. Tämä takaa kissanhiekan, jolla on korkein mahdollinen paakkuntumiskyky ja jatkuvasti tasainen laatu.

Paakkuja ilman pölyä!

Kissan vessa-astiasta ei leijaile epämiellyttäviä tuoksuja, kun hiekkana on Faunatar Black Box. Hajustamaton Black Box imee tuoksut ja kosteuden tehokkaasti ja muodostaa napakan paakun, joka on helppo poistaa astiasta. Voimakkaan paakkuntumisen ansiosta hiekkaa myös kuluu vähemmän, jolloin hiekan käyttö on edullisempaa.

BlackBoxin imukyvyn lisäksi kissan omistajia ilahduttaa tuotteen pölyttömyys. Tämä tekee tuotteen käytöstä miellyttävää ja siistiä, ei enää hiekkapölyä kissataloudessa!

Lue lisää mahtavasta Black Box -kissanhiekasta täältä!
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Faunatar Black Box -kissanhiekka 10L
Arviosi

Ilmainen toimitus yli 49€ ostoille! Ilmainen kotiinkuljetus yli 99€ ostoille! Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää. 

 

TOIMITUSTAVAT:


Postin pakettiautomaatti 4,90€


Postin noutopiste 4,90 €


Postin kotiinkuljetus 7,90€


 

Voit myös varata tuotteen ja noutaa sen myymälästä. Tarkista myymäläsaatavuus. Hinnat verkkokaupan ja myymälän välillä voivat vaihdella. Verkkokaupan omat kampanjahinnat voimassa vain verkkokaupassa.

© 2020 Faunatar