Feliway haihdutin ja liuos 48 ml

Auttaa kissaa sopeutumaan muutoksiin sekä tukee pelottavissa ja ahdistavissa tilanteissa
42,90 €
Verkkokauppa (Heti verkkokaupasta)
Varaa

Kun kissan tuntee olonsa rauhalliseksi ja varmksi ympäristössään, se hieroo päätään esimerkiksi huonekaluihin, ovenpieliin ja verhoihin. Kissan siirtää esineisiin naamaferomoniaan, jolla on kissalle erityinen levollisuutta sekä turvallisuuden ja hyvänolon tunnettä välittävä vaikutus.

 

Feliway on kissan naamaferomonia, joka vähentää kissan kokemaa stressiä ja rauhattomuutta. Vähentää virtsalla merkkailua, kynsimistä sekä helpottaa sopeutumaan uusiin tilanteisiin.

 

Käyttöohjeet:

Pullo kierretään haihduttimeen ja haihdutin kytketään pistorasiaan, neste haihtuu lämmön vaikutuksesta huoneilmaan. Haihdutin kattaa 50-70 m2 alueen. Suuremmalle alueelle suositellaan useamman haihduttimen laittamista.

 

Älä kytke haihdutinta huonekalujen alle, taakse tai välittömään läheisyyteen, jotta feromoni pääsee leviämään esteettömästi huoneilmaan.

 

Yksi pullo riittää noin 4 viikon ajaksi. Haihtumisen nopeus riippuu mm. ilmanvaihdosta ja haihduttimen paikasta huoneessa.

Suosittelemme tarkistamaan nesteen määrän noin 3,5 viikon käytön jälkeen.

Käyttöaika riippuu ongelman luonteesta ja alkuperästä sekä samanaikaisesta käytösterapiasta. Vaihda haihdutinlaite 6 kk tai 6 vaihtopullon käytön jälkeen.

 

Säilytys: Huoneenlämmössä (15–25 °C)

Pakkaukset: Haihdutin ja liuos 48 ml, vaihtopullo liuos 48 ml

 

Koostumus:

Kissan naamaferomoni F3 2 %, apuaineita q.s. 100 g parafiinijohdosta.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Feliway haihdutin ja liuos 48 ml
Arviosi

Ilmainen toimitus yli 49€ ostoille! Ilmainen kotiinkuljetus yli 99€ ostoille! Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää. 

 

TOIMITUSTAVAT:


Postin pakettiautomaatti 4,90€


Postin noutopiste 4,90 €


Postin kotiinkuljetus 7,90€


 

Voit myös varata tuotteen ja noutaa sen myymälästä. Tarkista myymäläsaatavuus. Hinnat verkkokaupan ja myymälän välillä voivat vaihdella. Verkkokaupan omat kampanjahinnat voimassa vain verkkokaupassa.

© 2020 Faunatar