Koirat

Koirat

Koira on ihmisen paras ystävä ja ansaitsee vain parasta.  Valikoimamme koirille saa jokaisen koiran hännän heilumaan. Tie koiran hyvinvointiin ja usein myös sydämeen käy vatsan kautta. Meiltä löydätkin runsaan valikoiman laadukkaita ja maistuvia koiranruokia niin koiranpennuille kuin varttuneemmille koirille. Koirasi hemmotteluun sopivat pehmeät koiranpedit, ergonomiset koiran valjaat ja mukavimmat koiran kaulapannat, hauskimmat koirien lelut ja aktivointipelit, koiran kuljetushäkit, koirien takit ja muut kausivaatteet, sekä paljon muuta!

Asiantunteva ja ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua ja koiraasi myös myymälöissämme kautta maan. Myymälöihimme myös koirasi on aina tervetullut!

Helpotusta koiraperheen arkeen tuovat monipuoliset palvelumme. Me Faunattaressa hoidamme rakkaudella ja ammattitaidolla koirasi turkin aina pesuista trimmaukseen.  Myös korvien puhdistus, punkin poisto ja muut hoitotoimenpiteet käyvät osaavan henkilökuntamme käsissä kädenkäänteessä! Lue lisää palveluistamme täältä!

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 544

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Era Millenium Adult Koiranruoka S - Ankka&Lammas 2 kg
  Era Millenium Adult Koiranruoka S - Ankka&Lammas 2 kg
  21,90 €
  Varaa
 2. Over Zoo ANIMAL SOAP SPRAY kuivapesuaine 250 ml
  Over Zoo ANIMAL SOAP SPRAY kuivapesuaine 250 ml
  6,90 €
  Varaa
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 544

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
© 2020 Faunatar