Pet Remedy matkaspray 15 ml

Luonnollinen, stressiä helpottava ja rauhoittava Valerianan, Vetivertin ja muiden rauhoittavien eteeristen öljyjen sekoitus matkakokoisena suihkeena. Sopii kaikille nisäkkäille ja linnuille.
9,90 €
Verkkokauppa (Loppu verkkokaupasta)
Varaa

Aivojen luontaiset välittäjäaineet välittävät viestin hermoille joko rauhoittua tai ”kiihottua”. Pet Remedy toimii näiden välittäjäaineiden rinnalla: sen eteeristen öljyjen sekoitus matkii luonnollista tyynnyttävää GABA-välittäjäainetta (gamma-amino-voihappoa) rauhoittaen eläintä.
Pet Remedy sopii kaikille stressaantuneille ja rauhattomille eläimille, mm. koirille, kissoille, kaneille ja jyrsijöille sekä linnuille ja hevosille.

Stressin aiheuttajia voivat olla esim. muutokset ympäristössä (uusi lemmikki, uusi koti, kaverin menetys, yksin kotiin jääminen), ilotulitus ja kova melu, matkustaminen tai eläinlääkärikäynti.

 

Pet Remedy suihketta voidaan suihkuttaa suoraan tekstiilipinnoille (myös vaatteisiin) ja se on pH-neutraali (turvallinen iholla tai turkissa). Välitön vaikutus. Voidaan käyttää autossa, tallissa ja hevoskarsinassa. Voidaan suihkuttaa sormiin ja hieroa eläimen kuonoon, leuan alle ja rintaan. Älä suihkuta suoraan lemmikin kasvoille.


Pet Remedyn eteeristen öljyjen sekoitus (4-ALLYLANISOLE, PINENES, VETIVEROLS) voi aiheuttaa allergisen reaktion.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Pet Remedy matkaspray 15 ml
Arviosi

Ilmainen toimitus yli 49€ ostoille! Ilmainen kotiinkuljetus yli 99€ ostoille! Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää. 

 

TOIMITUSTAVAT:


Postin pakettiautomaatti 4,90€


Postin noutopiste 4,90 €


Postin kotiinkuljetus 7,90€


 

Voit myös varata tuotteen ja noutaa sen myymälästä. Tarkista myymäläsaatavuus. Hinnat verkkokaupan ja myymälän välillä voivat vaihdella. Verkkokaupan omat kampanjahinnat voimassa vain verkkokaupassa.

© 2020 Faunatar