K9 Sterling silver shampoo 300ml

Turkkia valkaiseva shampoo.
19,99 €
Verkkokauppa (Heti verkkokaupasta)
Varaa

Sterling Silver Shampoo on erittäin tehokas valkaisushampoo ilman valkaisuainetta, mutta sillä on erinomainen puhdistus- ja valkaisemisvaikutus vallankumouksellisen muotoilun avulla, jolla on kyky puhdistaa ja kosteuttaa samanaikaisesti. Tekee lumivalkoisen ja kiiltävän turkin ilman kuivumista. Poistaa virtsan tahrat, lian ja keltaisuuden. Antaa erinomaisen kosteustasapainon ja erinomaisen kiillon K9: n optisella keratiini- ja D-panthenolikompleksilla. Sekoitettavissa vedellä 1/10 asti. Lisää kestävää valkoisuutta ja turkin laatua käyttämällä K9 Sterling SilverConditioneria. Ei sisällä valkaisuainetta, voidaan käyttää monivärisiin turkkeihin.

Sisältö: vesi, lauryylisulfaatti, mg-lauryylisulfaatti, d-pantenoli, glyseriini, propyleeniglykoli, hydrolysoitu keratiini, tetrasinatriumglutamaattidiasetaatti, peg-4-rapseediamidi, optinen kirkaste, syklometikoni, kaliumsorbaatti, hajuvedet. 

300 ml / 10,14 oz

2,7 l / 0,71 gal

5,7 l / 1,5 gal

pH 6,0

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:K9 Sterling silver shampoo 300ml
Arviosi

Ilmainen toimitus yli 49€ ostoille! Ilmainen kotiinkuljetus yli 99€ ostoille! Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää. 

 

TOIMITUSTAVAT:


Postin pakettiautomaatti 4,90€


Postin noutopiste 4,90 €


Postin kotiinkuljetus 7,90€


 

Voit myös varata tuotteen ja noutaa sen myymälästä. Tarkista myymäläsaatavuus. Hinnat verkkokaupan ja myymälän välillä voivat vaihdella. Verkkokaupan omat kampanjahinnat voimassa vain verkkokaupassa.

© 2020 Faunatar