Ozami Kylpytakki harmaa 35cm

Ozami koiran kylpytakki helpotta pesun jälkeistä kuivattelua. Froteekangas imee tehokkaasti vettä koiran turkista niin, että koira ei kompastu pyyhkeeseen. Kylpytakki sopii myös lenkin jälkeiseen kuivatteluun, jos koira on kastunut esimerkiksi vesi- tai lumisateessa. 

Parhaan kuivaustehon saat kylpytakista kuivaamalla koirasta ensin enimmät vedet pyyhkeeseen hieromalla ja sitten pukemalla koiralle kylpytakin. Tällöin kylpytakki imee itseensä kosteutta, joka muuten olisi pelkällä pyyhekuivauksella jäänyt koiran turkkiin.

Kylpytakin koot ovat koiran selän mitan mukaan säkäkorkeuden kohdalta hännän tyveen. Mikäli koirasi selänmitta jää kahden koon väliin, yleensä kannattaa valita suurempi koko. Myös rinnanympärys ja vatsavyön pituus kasvavat isommassa koossa.

22,90 €
Verkkokauppa (Heti verkkokaupasta)
Varaa

Ozami kylpytakki harmaa on manttelin mallinen kylpytakki koiralle esimerkiksi pesunjälkeiseen kuivatteluun. Helppo kiinnitys takin edessä ja vatsan kohdalla tarroilla.

Lisätietoja
Myyntieräkpl
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Ozami Kylpytakki harmaa 35cm
Arviosi

Ilmainen toimitus yli 49€ ostoille! Ilmainen kotiinkuljetus yli 99€ ostoille! Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää. 

 

TOIMITUSTAVAT:


Postin pakettiautomaatti 4,90€


Postin noutopiste 4,90 €


Postin kotiinkuljetus 7,90€


 

Voit myös varata tuotteen ja noutaa sen myymälästä. Tarkista myymäläsaatavuus. Hinnat verkkokaupan ja myymälän välillä voivat vaihdella. Verkkokaupan omat kampanjahinnat voimassa vain verkkokaupassa.

© 2020 Faunatar