Aika Cartivet + MSM 100 tbl koiran täydennysravinto

Suositellaan käytettäväksi nivelvaivoista kärsiville, esimerkiksi ikääntymisen, loukkaantumisen tai nivelten kasvuhäiriöiden seurauksena.

39,90 €
362,73 € / kg
Verkkokauppa (Heti verkkokaupasta)
Varaa

Cartivet+MSM on eläinlääkärien kehittämä täydennysravinto, joka sisältää kaikki nivelten terveydelle oleelliset ravinteet. Kondroitiinisulfaatti, glukosamiini ja MSM (metyylisulfonyylimetaani) ovat nivelpinnan keskeisiä rakenneaineosia. Nivelten toiminnan kannalta keskeisin vaikutus perustuu tulehduksen ja turvotuksen ehkäisyyn sekä muodostuneiden vapaiden happiradikaalien pilkkomiseen.

C-vitamiini on rustokudokselle tärkein vitamiini, mangaani sekä sinkki välttämättömät hivenaineet.
Koirat ja kissat eivät saa näitä riittävästi tavallisessa ravinnossaan. Ne vaikuttavat niveliin synergisesti, toistensa vaikutusta tehostaen.

Pakkaus: 100 tabl. 110 g

Kehitetty ja valmistettu Suomessa.

Käyttö:

Nivelvaivoista kärsiville, esim. vanhuuden, loukkaantumisen tai nivelten kasvuhäiriön seurauksena. Sisältää aineita jotka vaikuttavat nivelpintojen aineenvaihduntaan sekä kiihdyttävät rustokudoksen uudistumista.Voidaan käyttää nivelleikkauksen jälkihoitona sekä yhdessä kipulääkkeiden kanssa. Yli 6-vuotiaat koirat kärsivät yleisesti erilaisista nivelvaivoista. Tuotteessa on kasvisperäinen pekonin makuaine, tabletit voidaan murskata esim ruuan sekaan tai antaa sellaisenaan ruuan seassa tai makupalana.

 

Annostus:

Ensimmäisen 6 viikon aikana, koiran painon mukaan:

• alle 10 kg 1 tbl/pvä

• 10-25 kg 2 tbl/pvä

• 25-45 kg 4 tbl/pvä

• yli 45 kg 6 tbl/pvä

 

Annostus voidaan puolittaa ylläpitoannokseksi 6 viikon jälkeen.

 

Koostumus / tabletti:

MSM 250 mg, glukosamiini 250 mg, kondroitiinisulfaatti 200 mg, magnesiumstearaatti, hyaluronihappo 4,2mg, mangaani 2 mg, sinkki 1 mg, C-vitamiini 20 mg, mikrokiteinen selluloosa, karboksimetyyliselluloosa, kasvisperäiset makuaineet.

 

Huomioitavaa: Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Ohjeenmukaista annostusta ei saa ylittää. Ravintovalmiste sopii vain eläinkäyttöön. Ei lasten ulottuville.

 

Valmistaja/markkinoija: Biofarm Oy

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Aika Cartivet + MSM 100 tbl koiran täydennysravinto
Arviosi

Ilmainen toimitus yli 49€ ostoille! Ilmainen kotiinkuljetus yli 99€ ostoille! Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää. 

 

TOIMITUSTAVAT:


Postin pakettiautomaatti 4,90€


Postin noutopiste 4,90 €


Postin kotiinkuljetus 7,90€


 

Voit myös varata tuotteen ja noutaa sen myymälästä. Tarkista myymäläsaatavuus. Hinnat verkkokaupan ja myymälän välillä voivat vaihdella. Verkkokaupan omat kampanjahinnat voimassa vain verkkokaupassa.

© 2020 Faunatar