LickiMat Classic Soother 20 x 20 cm, oranssi

Aktivointimatto koirille ja kissoille - hauska vaihtoehto perinteiselle kupista ruokkimiselle.
20 x 20 cm, oranssi. 

10,90 €
Verkkokauppa (Heti verkkokaupasta)
Varaa

LickiMat® Classic Soother aktivointimatto koirille ja kissoille on erinomainen vaihtoehto lemmikkiä aktivoivaan ruokintaan! Lemmikin aktivointi lievittää ahdistusta, ikävystymistä ja vähentää monia ei-toivottuja käytösongelmia. 

LickiMat aktivointimattojen pinta on suunniteltu niin, että se on miellyttävä niin koirien kuin kissojenkin kielelle. Se toimii kaikenlaisten herkkujen ja ruokien kanssa, aina jogurtista, maapähkinävoista, märkäruoasta ja muista levitettävistä herkuista, kuiviin herkkuihin ja ruokiin. Kokeile myös LickiMat sprinkles -murskattuja keksejä! LickiMat sopii myös lisäravinteiden tai lääkkeiden antamiseen. LickiMatin voi pakastaa ja se on mikronkestävä, jolloin siitä voi tarjota myös nestemäisiä herkkuja, tai vaikkapa sulattaa vähäsuolaista juustoa sen pinnalle! 

Kun lemmikkisi nuolee ruoan tai herkun LickiMatista, se käyttää enemmän aikaa syömiseen, jolloin voit tarjota pienempiä annoksia mausta tinkimättä. Hitaampi syöminen ​​vähentää turvotusta ja parantaa ruoansulatusta. Erinomainen vaihtoehto muille ruokintaa hidastaville kulhoille. Voit jopa pakastaa ruokaa ja herkkuja matolle hitaampaa ja miellyttävämpää ruokintaa varten.
LickiMat aktivointimatot on valmistettu myrkyttömästä, elintarvikelaatuisesta termoplastisesta kumista. 

Käsin pestävä, ei tiskikoneeseen. 

Huom! LickiMat aktivointimattoa ei ole suunniteltu puruleluksi. Suosittelemme valvomaan lemmikkiä aina sen leikkiessä LickiMatilla.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:LickiMat Classic Soother 20 x 20 cm, oranssi
Arviosi

Ilmainen toimitus yli 49€ ostoille! Ilmainen kotiinkuljetus yli 99€ ostoille! Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää. 

 

TOIMITUSTAVAT:


Postin pakettiautomaatti 4,90€


Postin noutopiste 4,90 €


Postin kotiinkuljetus 7,90€


 

Voit myös varata tuotteen ja noutaa sen myymälästä. Tarkista myymäläsaatavuus. Hinnat verkkokaupan ja myymälän välillä voivat vaihdella. Verkkokaupan omat kampanjahinnat voimassa vain verkkokaupassa.

© 2020 Faunatar