Karhia pro -groomers kit

Karhia Pro -trimmeri toimii kuten trimmaajan sormet, mutta huomattavasti nopeammin ja väsymättä. Laite matkii käsin nypittäessä tapahtuvaa sormien liikettä poistaen vanhan karvan uuden karvan seasta. Jos karva ei ole valmis irtoamaan, se luistaa katkeamatta irti kahden pehmeän pinnan – kumisen nypintätassun ja pyörivän maton – välistä.

499,00 €
Verkkokauppa (Heti verkkokaupasta)
Varaa myymälästä

Pakkaus sisältää:
Karhia Pro -trimmeri (sis. Muuntajan, imuletkun ja nypintämattopaketin)
Karhia tube -välisäiliö
Stripping Paw nypintätassupakkaus x 2 (sis. 5 tassua per pakkaus)

 

Karhian Pron käyttöikäänvaikuttaa erityisesti se, kuinka usein ja minkälaisia koiria laitteella trimmataan. Pitkän käyttöiän varmistat laitteen oikeaoppisella käytöllä, säännöllisillä, helpoilla huoltotoimenpiteillä ja käyttämällä alkuperäisiä Karhia-varaosia.

Karhia Pro -trimmeriä voidaan käyttää keskimäärin noin 700 tuntia ennen kuin se tulee huollattaa Karhia Service -huollossa.

Nypintätassut ja nypintämatot ovat kuluvia osia. Kuluvien osien arvioitu vaihtoaika normaalissa käytössä, kun laitetta käytetään ja huolletaan ohjeiden mukaisesti, on esitetty alla:

  • Nypintätassu 3 tuntia
  • Nypintämatto 100 tuntia

Huomautus. Muun muassa trimmattavien koirien turkin tyypistä ja käytettävästä nypintävoimakkuudesta riippuen voit joutua vaihtamaan kuluvia osia tai huollattamaan laitteen Karhia Service -huollossa ennen arvioitua keskimääräistä aikaa.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Karhia pro -groomers kit
© 2020 Faunatar