Koronavirus

Eläinystäviä palveleva Faunatar on korvat höröllä ja tuntosarvet pystyssä koronavirusta koskevien valtakunnallisten ohjeistuksien suhteen.
Myös meillä hygieniatasoa on entisestään nostettu: nyt päivittäisiin siivousrutiineihimme kuuluu myymälätilojen normaaliakin ponnekkaampi putsaus. Keskitymme huolehtimaan ostoskorien kahvojen, kassatiskien, pakastimien, kaiteiden ja muiden pintojen pyyhkimisestä sekä työvälineidemme putsauksesta meidän kaikkien terveyttä ajatellen.
Huolehdimme käsihygieniastamme nyt erityisen hyvin, käsidesiä pidämme mahdollisuuksiemme mukaan myös asiakkaidemme saatavilla.
Toimimme kaikin puolin niin, että maltilliset, mutta vakavasti suhtautuvat toimenpiteemme auttavat koronaviruksen kuriin saamista.  
Tilanteeseen järkevästi suhtautuen, hyvällä yhteistyöllä kassatiskin molemmin puolin, me kaikki pääsemme nauttimaan eläinharrastuksesta ja muusta elämästämme mahdollisimman pian normaaliin tapaan.

Muistathan, että lähes jokaisesta myymälästämme saat tuotteet myös kotiinkuljetuksena - sovittaessa voimme esimerkiksi jättää ostoksesi oven taakse. Katso kotiinkuljetuksia tekevät myymälämme TÄÄLTÄ

Palvelemme Teitä ja lemmikeitänne verkkokaupassamme sekä myymälöissämme luottavaisin, eläinrakkain ja kärsivällisin mielin, tervetuloa!