Kouvolan Faunattaren uusi kummikoira

Faunatar Kouvola on useiden muiden myymälöidemme tavoin jo pitkään tukenut Pro Animals Finland ry:n toimintaa kummikoiraa pitämällä. Kummikoiratoiminnalla pyritään takaamaan romanialaisen Targu-Jiun koiratarhan koirien riittävä päivittäinen ravinnon saanti sekä tarpeelliset hoidot.

Faunatar Kouvolan edellinen kummikoira Luna sai ikioman kodin, josta olemme erittäin iloisia! Luna-koira muutti Romaniasta Saksaan, jonne on nyt viime aikoina muuttanut useampikin koira Targu-Jiun tarhalta. Hieno juttu, onnea matkaan, Luna!

Kouvolan uusi kummikoira on kuvassa näkyvä Razvan.
Razvan päätyi Pro Animals Romanian tarhalle jäätyään auton alle ja loukattuaan pahoin toisen etujalkansa. Näitä tapauksia sattuu jatkuvasti ja PARin edustajia pyydetään apuun. Onneksi Razvan sai tarvitsemansa avun ja vaikka jalka jouduttiinkin amputoimaan, ei se ystäväämme haittaa. Pääasia, että ympärillä on huolehtivia ihmisiä ja ruoka-aikaan kupit täyttyvät. Pienistä asioista iloitseminen on PARin tarhalla jokapäiväistä. Kunpa me ihmisetkin osaisimme sen taidon.

Sinäkin voit osallistua kummikoiratoimintaan, jota Pro Animals Finland ry tarjoaa. Kummikoiratoiminnalla pyritään takaamaan Romaniassa, Targu Jiun koiratarhalla elävien kodittomien koirien riittävä päivittäinen ravinnon saanti sekä tarpeelliset hoidot. Tarhalle hylätään jatkuvasti sekä aikuisia koiria että pentuja. Toivommekin, että mahdollisimman moni ryhtyisi tarhan koirien kummiksi, jotta ne eivät joutuisi näkemään nälkää ja ne saisivat asianmukaista hoitoa.

Mikäli olet kiinnostunut PAFin toiminnasta ja kummikoiran hankinnasta, kurkkaa PAFin sivuilta lisätietoja: www.proanimalsfinland.net.

Kaikki Faunatar-ketjun kummikoirat tarinoineen ja kuvineen näet täällä: http://www.faunatar.fi/kummikoiratoiminta