Lacto Health 50 g probioottivalmiste

Lisäravinne tukemaan suoliston mikrobikantaa, varsinkin ripuliin/suolistovaivoihin sekä hiivatulehduksen oireisiin. Suositellaan aina antibioottikuurin tai stressitilanteiden yhteyteen.
Tarjoushinta 8,37 € Normaalihinta 13,95 €
Verkkokauppa (Heti verkkokaupasta)
Varaa

Lisäravinne tukemaan suoliston mikrobikantaa, varsinkin ripuliin/suolistovaivoihin sekä hiivatulehduksen oireisiin. Suositellaan aina antibioottikuurin tai stressitilanteiden yhteyteen.

 

Mitä probiootit ovat?

Probiootit ovat eläviä mikro-organismeja, jotka oikein annosteltuina tukevat elimistön terveyttä. Probiootit ovat eläviä maitohappobakteereita, jotka elävät terveessä suolistossa.

 

LactoHealth™ tuotteen sisältämät maitohappobakteerikannat on tieteellisesti todettu tehokkaiksi ja lemmikin terveyttä edistäviksi lisäravinteiksi ja niillä on EU:n tieteellisen komission hyväksyntä.

 

LactoHealth™ auttaa pitämään suolistoa puhtaassa ja tehokkaassa kunnossa, eristäen patogeenejä, ehkäisten ripulia sekä muita suoliston toimintahäiriöitä. Nämä maitohappobakteerit lisäävät ruuan sulavuutta ja hyväksikäyttöä. Lemmikki syö vähemmän, mutta saa enemmän ravintoaineita kehonsa käyttöön.

 

Tuoteseloste:

Enterococcus faecium (DSM 10 663), Lactobacillus acidophilus (DSM 13 241), maltodextrin, paakkuuntumisenestoaine.

 

Annostelu:

0,5 teelusikallista ruoan päälle.

 

Säilytys kuivassa ja viileässä. Ei saa käyttää yli 45C° asteen lämpötilassa.

 

Enterococcus faecium

 

E. faeciumin polysakkaridikerrokset suojelevat sitä niiden kulkeutuessa vatsan läpi vaikuttamatta pHtasoon ja ne selviytyvät vatsahappojen vaikutukselta.

Saavuttaessaan ohutsuolen ne lisääntyvät valtavalla nopeudella sitoutuen ohutsuolen pintaan muodostaen kalvon, joka suojaa sairautta aiheuttavilta eliöiltä.

 

Lactobacillus acidophilus

 

Lactobacillus acidophilus tukee suoliston toimintaa lisäten vastustuskykyä ja vähentäen suoliston hiivatulehduksia.

L. acidophilus tuo helpotusta ruoansulatusongelmiin ja ripuliin.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Lacto Health 50 g probioottivalmiste
Arviosi

Ilmainen toimitus yli 49€ ostoille! Ilmainen kotiinkuljetus yli 99€ ostoille! Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää. 

 

TOIMITUSTAVAT:


Postin pakettiautomaatti 4,90€


Postin noutopiste 4,90 €


Postin kotiinkuljetus 7,90€


 

Voit myös varata tuotteen ja noutaa sen myymälästä. Tarkista myymäläsaatavuus. Hinnat verkkokaupan ja myymälän välillä voivat vaihdella. Verkkokaupan omat kampanjahinnat voimassa vain verkkokaupassa.

© 2020 Faunatar