B-O-T Koiran matkapeti

Back on Track matkapeti on täydellinen käytettäväksi niin kotona kuin autossa tai koiran häkissä pitämään koiran lihakset ja nivelet lämpiminä ja vetreinä. Patjan luistamaton pohja pitää pedin paikoillaan liukkaammallakin alustalla.

 

3 kokoa

 

Tilaustuote: Toimitusaika 1-2 vko

Tarjoushinta 46,50 € Normaalihinta 62,00 €
Ota yhteyttä

Back on Track matkapeti on täydellinen koiran peti käytettäväksi niin kotona kuin autossa tai koiran häkissä pitämään koiran lihakset ja nivelet lämpiminä ja vetreinä. Patjan luistamaton pohja pitää koiran pedin paikoillaan liukkaammallakin alustalla.

Back on Track-sarjan hyvinvointituotteet auttavat lihaksia ja niveliä toipumaan rasituksesta vähentämällä lihasjännitystä ja lisäämällä verenkiertoa.

Welltex-kankaaseen sulautettu keramiikka heijastaa ruumiinlämpöä takaisin infrapuna-aaltoina - energiamuoto joka lisää hyvinvointia suojan alaisella alueella. Lihakseen heijastuva lämpö vähentää lihasjännityksiä ja lisää verenkiertoa, jolloin palautuminen nopeutuu.

Tilaustuote: Toimitusaika 1-2 vko

3 kokoa:

55 x 60 cm
80 x 100 cm
100 x 120 cm

Pesuohjeet

Back on Track -tuotteet voidaan pestä koneessa 40 asteen lämpötilassa, hienopesuohjelmalla. Ilmakuivatus. Älä käytä valkaisuaineita tai huuhteluaineita. Ei rumpukuivausta. Silitys max. 50 astetta. Keraaminen aines ei liukene veteen.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:B-O-T Koiran matkapeti
Arviosi

Ilmainen toimitus yli 49€ ostoille! Ilmainen kotiinkuljetus yli 99€ ostoille! Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää. 

 

TOIMITUSTAVAT:


Postin pakettiautomaatti 4,90€


Postin noutopiste 4,90 €


Postin kotiinkuljetus 7,90€


 

Voit myös varata tuotteen ja noutaa sen myymälästä. Tarkista myymäläsaatavuus. Hinnat verkkokaupan ja myymälän välillä voivat vaihdella. Verkkokaupan omat kampanjahinnat voimassa vain verkkokaupassa.

© 2020 Faunatar