Dog Armor koiran makuualusta 71cm x 91cm

Erittäin kevyt ja nopeasti kuivuva makuualusta koirille autoon, sohvalle, häkkiin tai koiran pedin päälle. Karkottaa ja tuhoaa hyönteisiä. Punkkikarkote.

Tarjoushinta 10,47 € Normaalihinta 34,90 €
Verkkokauppa (Heti verkkokaupasta)
Varaa

Erittäin kevyt ja nopeasti kuivuva makuualusta koirille. Sopii autoon, sohvalle, häkkiin tai koiran pedin päälle. Nopeasti kuivuvaa harjattua polyestertrikoota, koko 71 x 91 cm.

Insect Shield –teknologialla käsitelty Dog Armor Panssaripeti nujertaa punkit ja muut hyönteiset, kun ne joutuvat kosketuksiin tuotteen kanssa. Permetriini ei imeydy koiran ihoon vaan vaikutta vain kankaassa, vaikutus säilyy jopa 70 pesukertaa. 

Varotoimet:

Tuotetta ei saa käyttää kissoilla ja kissojen altistuminen permetriinille tulee estää. Permetriini voi aiheuttaa ihoärsytystä. Ei saa joutua vesistöön – haitallista kaloille. Ei kuivapesua, sillä se poistaa vaikuttavan aineen. Ei saa käsitellä uudelleen muilla permetriinipohjaisilla tuotteilla. Ei saa käyttää muuhun, kuin alkuperäiseen tarkoitukseen. Tuotetta ei saa käyttää tuoteselosteen vastaisesti.

Tuotteessa käytetty vaikuttava aine: Permetriini 0,52 painoprosenttia (5,2g/kg käsiteltyä materiaalia). Kun permetriini yhdistetään varusteeseen Insect Shield –menetelmällä, se kiinnittyy siihen eikä huuhtoudu pois. Sen vaikutus kestää 25 pesukertaa.

Vaikuttavat aineet (100%):

Permetriini…………………………………00,52%

Muut aineet (varusteen)…………….99,48%

Yhteensä…………………………………….100%

 

Hävittäminen: Sekajätteenä.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Dog Armor koiran makuualusta 71cm x 91cm
Arviosi

Ilmainen toimitus yli 49€ ostoille! Ilmainen kotiinkuljetus yli 99€ ostoille! Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää. 

 

TOIMITUSTAVAT:


Postin pakettiautomaatti 4,90€


Postin noutopiste 4,90 €


Postin kotiinkuljetus 7,90€


 

Voit myös varata tuotteen ja noutaa sen myymälästä. Tarkista myymäläsaatavuus. Hinnat verkkokaupan ja myymälän välillä voivat vaihdella. Verkkokaupan omat kampanjahinnat voimassa vain verkkokaupassa.

© 2020 Faunatar