LickiMat Playdate kuvioitu matto oranssi 20x20cm

Koirille tai kissoille sopiva Lickimat on vaihtoehto ruokintaan tai aktivointiin.

10,90 €
Verkkokauppa (Heti verkkokaupasta)
Varaa

Aito LickiMat® Playdate oranssi koirille ja kissoille. Täydellinen vaihtoehto ruokintaan tai aktivointiin. Matolla voidaan käyttää esimerkiksi seuraavia tuotteita: lemmikkieläinten herkkuja, jogurttia, maapähkinävoita, raakaruokaa, Lickimat sprinklesejä, märkäruokaa tai lemmikkieläinten ruokaa.

Tuote pienentää ahdistusta, ikävystymistä ja vähentää huonoa käytöstä - LickiMat auttaa lemmikkiä rauhoittumaan.  Muista valvoa lemmikkisi, kun tutustutat sen ensin LickiMatiin.

Sopii koirille ja kissoille - LickiMat-kuvioidut matot on suunniteltu miellyttämään sekä koirien että kissojen kieltä ja toimimaan kaikenlaisten herkkujen ja ruokien kanssa, aina jogurtista, maapähkinävoin ja kaikenlaisten levitettävien herkkujen, kuten  raaka-, märkä-, kuivaruoan kanssa. Nuoleminen parantaa makuaistia, jolloin lemmikkisi voi nauttia vain pienestä määrästä ruokaa. Lickimat sopii myös lisäravinteiden tai lääkkeiden antamiseen

Hitaampi ruokinta ja terveellisempi ruokinta- LickiMatia voidaan käyttää hitaammin syömisen edistämiseen, mikä puolestaan ​​vähentää turvotusta ja parantaa ruoansulatusta. Erinomainen vaihtoehto muille ruokintaa hidastaville kulhoille. Voit jopa pakastaa ruokaa ja herkkuja matolle hitaampaa ja miellyttävämpää ruokintaa varten.

Lickimat tuotteet ovat:

  • Ruokintaa hidastavia
  • Terveellinen ja hauska vaihtoehto tavalliseen ruokintaan
  • Valmistettu myrkyttömästä elintarvikelaatuisesta TPR: stä
  • Voidaan laittaa pakastimeen
  • Voidaan laittaa myös mikroaaltouuniin
  • Käsin pestäviä

Huom! Valvo lemmikkieläintäsi muutaman kerran, kunnes olet varma ettei se pure tai syö mattoa.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:LickiMat Playdate kuvioitu matto oranssi 20x20cm
Arviosi

Ilmainen toimitus yli 49€ ostoille! Ilmainen kotiinkuljetus yli 99€ ostoille! Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää. 

 

TOIMITUSTAVAT:


Postin pakettiautomaatti 4,90€


Postin noutopiste 4,90 €


Postin kotiinkuljetus 7,90€


 

Voit myös varata tuotteen ja noutaa sen myymälästä. Tarkista myymäläsaatavuus. Hinnat verkkokaupan ja myymälän välillä voivat vaihdella. Verkkokaupan omat kampanjahinnat voimassa vain verkkokaupassa.

© 2020 Faunatar