Linnut

Linnut

Vain parasta siivekkäille ystäville! Meiltä saat kätevästi kaiken, mitä undulaatit, parakiitit, papukaijat, peipot, kanarialinnut ja muut siivekkäät ystävät tarvitsevat lennokkaaseen ja onnelliseen elämäänsä. Valikoimistamme löydät laadukkaat siemenet, pelletit ja herkut kaikenkokoisille linnuille, runsaasti erilaisia hauskoja ja kestäviä leluja ja muuta ajanvietettä linnuille, orsia, lintujen pesimistarvikkeita ja paljon muuta!

Terveitä ja kauniita lintuja löydät useista myymälöistämme. Koulutettu henkilökuntamme esittelee sinulle mielellään erilaiset sirkuttajat ja kertoo lisää lintujen hoidosta ja niiden tarvikkeista. Eri lintulajien hoito-ohjeita löydät täältä.

Muistathan, että Faunatar-myymälät tarjoavat palveluita myös linnuille. Ammattitaitoisen henkilökuntamme käsissä kynsien ja nokan lyhennys käyvät käden käänteessä. Voit myös jättää lintusi hoitoon lomasi ajaksi, meillä lemmikkisi on varmasti hyvissä ja eläinrakkaissa käsissä! Tutustu palveluihimme täällä, tai kysy lisää lähimmästä Faunatar-myymälästäsi.

Viimeisimmät artikkelit

Katso kaikki artikkelit

 

 

© 2020 Faunatar