Vetark Nutrobal Monivitamiini 100 g

Uudistunut pakkaus! 

Kalsiumia ja monia eri vitamiineja sisältävä rehu matelijoille tai linnuille.

 

Tarjoushinta 9,54 € Normaalihinta 15,90 €
95,40 € / kg
Verkkokauppa (Loppu verkkokaupasta)
Varaa

Nutrobalin pakkaus on uudistunut !

Suosittu Nutrobal on taas valikoimassamme. Kalsiumia ja monia vitamiineja sisältä tuote solveltuu erityisesti linnuille ja matelijoille.

Eksoottiset lajit kärsivät usein liian vähäisestä kalsiumin saannista. Nutrobal on vitaiiminia- ja mineraaleja sisältävä rehu, josta saa riittävästi kalsiumia sekä D3-vitamiinia, jotta kalsium imeytyy tehokkaammin.

Käyttö: Nutrobalia voidaan lisätä ruokaan (1/8 teelusikkallista) per eläimen paino kiloissa tai pölyttää ruokahyönteiset rasiassa nutrobalin kanssa ennen ruokintaa.

Pakkaus sisältää mittalusikan.

Sisältö / 1 g: 200 mg kalsiumia, 150 IU D3-vitamiinia sekä A, E, K, B1, B2, B6, B12, C-vitamiineja, foolihappoa, niasiinia, pantoneenihappoa, biotiinia, koliinia, inositolia sekä mineraraaleja (Na, Fe, Co, l, Mn, Zn, Se ja Cu) Tuhka 62%,Kosteus 1,3%, Kalsium 20,8%, Natrium 0,22%, Fosfori 0.45%

 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Vetark Nutrobal Monivitamiini 100 g
Arviosi

Ilmainen toimitus yli 49€ ostoille! Ilmainen kotiinkuljetus yli 99€ ostoille! Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää. 

 

TOIMITUSTAVAT:


Postin pakettiautomaatti 4,90€


Postin noutopiste 4,90 €


Postin kotiinkuljetus 7,90€


 

Voit myös varata tuotteen ja noutaa sen myymälästä. Tarkista myymäläsaatavuus. Hinnat verkkokaupan ja myymälän välillä voivat vaihdella. Verkkokaupan omat kampanjahinnat voimassa vain verkkokaupassa.

© 2020 Faunatar