Exoterra Verkkoterraario

Verkkoterraario, jossa maksimaalinen ilmanvaihto joka estää seisovan ilman.

Exo Terra Screen Terrarium on täydellinen elinympäristö matelijoille ja sammakkoeläimille, jotka ovat herkkiä seisovalle ilmalle. Rajoittamaton ilmavirta tarjoaa optimaalisen ilmanvaihdon ja minimoi hajujen ja sienten kasvun matelijan elinympäristössä. 

Näytön muotoilu tarjoaa laajemman lämpötilagradientin, joka auttaa matelijaasi säätämään kehon lämpötilaa tehokkaammin ja estää ylikuumenemisen. Alumiinisen seulaverkon avulla ultraviolettisäteet UVB-valoista tai auringosta pääsevät syvälle terraarion sisälle. Alustalokeron avulla voit sijoittaa pienen kerroksen pohjamateriaalia imemään suihkevettä ja lisäämään kosteutta. Alustalokero voidaan helposti poistaa terraariosta kääntyvän pohjaoven kautta.

Tukevat nikkelillä pinnoitetut salvat lisäävät terraarion vakautta ja pitävät matelijasi turvassa. Lisää Exo Terra -tausta (valinnainen) kosteuden lisäämiseksi ja sumuveden keräämiseksi. Hyvä lajeille, jotka juovat vetensä pisaroista, kuten kameleontit, päivängekot ja monet muut. Screen Terrarium voidaan helposti koota yhdellä ruuvimeisselillä.


Saatavilla olevat koot:

Exoterra verkkoterraario SMALL TALL 45 x 45 x 60cm

Exoterra verkkoterraario SMALL X-TALL 45 x 45 x 90cm

Exoterra verkkoterraario MEDIUM X-TALL 60 x 45 x 90cm

Exoterra verkkoterraario LARGE X-TALL 90 x 45 x 90cm

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Exoterra Verkkoterraario
© 2020 Faunatar