Millamore Wooden Arcade 14 puinen jyrsijän piilo

Puinen piilopaikka jyrsijöille.
19,8 x 10,5 x 9cm

13,99 €
Verkkokauppa (Heti verkkokaupasta)
Varaa

Pienissä koloissa piilottelu on mitä tyypillisintä käytöstä jyrsijöille. Millamore Wooden Arcade 14 on jyrsijöille tarkoitettu puinen piilopaikka, joka tarjoaa lemmikillesi paitsi virikettä ja suojaa, sopii erinomaisesti myös nakerreltavaksi. Tunnelit ja piilot varmistavat lemmikillesi luonnollisen, virikkeellisen ja mielenkiintoisen elinympäristön. Lemmikkisi tuntee olonsa hyväksi ja turvalliseksi, kun sillä mielekästä puuhaa ja riittävästi suojaa. 

Kaikki Millamore pureskeltavat lelut valmistetaan 100% tuoreesta haapapuusta nimenomaan lemmikkien käyttöön, eivätkä ne eivät sisällä lainkaan liimaa tai metallia, eivätkä myrkyllisiä tai haitallisia ainesosia. Haapa on eläinlääkäreiden ja eläinalan asiantuntijoiden suosittelema ja hyväksi todettu puulaji, sillä se ei sisällä jyrsijöiden hengitysteille haitallista pihkaa, kuten havupuut.
Tuotteet ovat turvallisia ja laboratoriotestattuja - raaka-aineena käytetty puu kuivataan aina 100-120 °C, joka estää mahdollisten haitallisten bakteerien, homeen ja hiivan muodostumisen.
Tuotanto on jätteetöntä ja valmistukseen käytetään bioenergiaa. Tuotteet ovat biohajoavia, eli voit halutessasi kompostoida ne.

Valmistaja suosittelee tuotteet pestäväksi ja uudelleenkäytettäväksi 14 kertaa.

Tutustu myös muihin Millamore -tuotteisiin!

Lisätietoja
MyyntieräKPL
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Millamore Wooden Arcade 14 puinen jyrsijän piilo
Arviosi

Ilmainen toimitus yli 49€ ostoille! Ilmainen kotiinkuljetus yli 99€ ostoille! Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää. 

 

TOIMITUSTAVAT:


Postin pakettiautomaatti 4,90€


Postin noutopiste 4,90 €


Postin kotiinkuljetus 7,90€


 

Voit myös varata tuotteen ja noutaa sen myymälästä. Tarkista myymäläsaatavuus. Hinnat verkkokaupan ja myymälän välillä voivat vaihdella. Verkkokaupan omat kampanjahinnat voimassa vain verkkokaupassa.

© 2020 Faunatar