Millamore Premium Bedding haapakuivike, 10l

Pölyämätön ja erittäin imukykyinen haapakuivike lemmikeille. 
10 litraa / 2kg

Saatavana myös 20l ja 50l pakkauksissa. 

Tarjoushinta 5,59 € Normaalihinta 7,99 €
0,56 € / l
Verkkokauppa (Heti verkkokaupasta)
Varaa

Millamore Premium Bedding -kuivike on erityisesti eläimille kehitetty ja sopii erinomaisesti esimerkiksi kaneille ja jyrsijöille sekä linnuille ja matelijoille. Haapakuivike on erittäin imukykyinen ja sitoo tehokkaasti epämiellyttäviä hajuja. Millamoren avulla häkki on helppo hoitaa ja pitää puhtaana sillä kuivike ei tartu tassuihin, turkkiin tai häkin pohjaan.

Millamore Premium Bedding kuivikkeet valmistetaan puhtaasta ja luonnollisesta haavasta, Populus tremula ja ne ovat hygieenisiä, turvallisia ja ilman lisäaineita, kemikaaleja tai teollisuuden jäämiä. Haapa on myös raaka-aineena havupuita, kuten kuusta ja mäntyä turvallisempaa matalamman pihkapitoisuuden vuoksi. 

Millamore tuotteet ovat turvallisia ja laboratorio-olosuhteissa testattuja, joten puu ei sisällä bakteereja, myrkyllisiä kemiallisia yhdisteitä, kemiallisia lisäaineita tai puu- tai paperiteollisuuden sivutuotteita. Tuotteet ovat pölyttömiä, joten ne sopivat mainiosti myös useimpiin allergiakoteihin. Millamore kuivikkeet kuivataan yli 100°C asteen lämpötilassa, mikä laskee kuivikkeen kosteuspitoisuuden matalaksi optimaalisen imukyvyn kannalta, samalla steriloiden kuivikkeen poistaen siitä bakteerit ja sienet. 

Kuivike on täysin on biohajoavaa ja kompostoituvaa. Millamoren tuotantoprosesseissa arvostetaan suuresti ympäristöystävällisyyttä ja valmistuksessa syntyvä ylimääräinen puumateriaali hyödynnetään biopolttoaineena. Lisäksi kaikki Millamore tuotteet ovat kierrätettävissä esimerkiksi kompostoimalla.

Tutustu myös muihin Millamore -tuotteisiin!

Lisätietoja
MyyntieräKPL
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Millamore Premium Bedding haapakuivike, 10l
Arviosi

Ilmainen toimitus yli 49€ ostoille! Ilmainen kotiinkuljetus yli 99€ ostoille! Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää. 

 

TOIMITUSTAVAT:


Postin pakettiautomaatti 4,90€


Postin noutopiste 4,90 €


Postin kotiinkuljetus 7,90€


 

Voit myös varata tuotteen ja noutaa sen myymälästä. Tarkista myymäläsaatavuus. Hinnat verkkokaupan ja myymälän välillä voivat vaihdella. Verkkokaupan omat kampanjahinnat voimassa vain verkkokaupassa.

© 2020 Faunatar