Mush Vaisto XL Wild poro-lammas-NAUTA 3kg

Vaisto WILD, Poro-Lammas-Hirvi koirien täysravinto on ihanteellinen vaihtoehto allergisille koirille tai koiralle jolle halutaan tarjota puhtainta mahdollista ruokaa!

HUOM! TILAPÄINEN RESEPTIMUUTOS 3 KG PAKKAUKSEN OSALTA:

VAISTO WILD ”SPECIAL EDITION”  (Poro-Lammas-NAUTA)

Vaisto Wild 3kg suuri kysyntä on johtanut tilapäiseen raaka-ainepulaan hirvenlihan osalta. 2021 syksyyn asti löydätte korvaavan tuotteen Vaisto Wild “Special edition ” 3kg –> “Poro-Lammas-NAUTA” reseptillä MUSH jälleenmyyjiltänne. Tilapäinen reseptimuutos koskee vain UUTTA 3kg pakkausta. Tilanne on valitettava, mutta tämän muutoksen avulla pyrimme pitämään Vaisto Wild “Poro-Lammas-Hirvi” tuotetta normaalisti tarjolla 800 g pakkauksessa – siihen asti kunnes hirvenlihaa on taas saatavilla.

25,90 €
Ota yhteyttä Varaa

Vaisto WILD, Poro-Lammas-NAUTA koirien täysravinto on ihanteellinen vaihtoehto allergisille koirille tai koiralle jolle halutaan tarjota puhtainta mahdollista ruokaa!

Kuten kaikkien muidenkin Vaisto-tuotteiden osalta, myös Vaisto WILD on tehty kotimaisista raaka-aineista omalla tehtaallamme Pietarsaaressa. Tuoteselosteessa kerrotaan tarkasti ruhonosat mitä on käytetty sen sijaan, että suurin osa ilmotettaisiin yksinkertaisesti sanoilla ”liha ja luu”.

Sisältää maksaa 6 % ja luuta 7 %.

AINEKSET

Poro 38% (liha, maha, keuhko, luu, maksa, rusto), Lammas 36% (liha, keuhko, maha, maksa, luu, rusto), Nauta 21% (liha, rasva, keuhko), kasvikset, marjat ja öljyt 5% (parsakaali, puolukka, kylmäpuristettu auringonkukkaöljy).

RAVINTOSISÄLTÖ / 100G

ENERGIA (KJ/KCAL) 989/236
PROTEIINI (G) 16,1
RASVA (G) 17,9
KALSIUMIA 0,9
FOSFORI 0,6
KOSTEUS 60
TUHKA 3
RAAKAKUITU 2,8
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Mush Vaisto XL Wild poro-lammas-NAUTA 3kg
Arviosi

Ilmainen toimitus yli 49€ ostoille! Ilmainen kotiinkuljetus yli 99€ ostoille! Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää. 

 

TOIMITUSTAVAT:


Postin pakettiautomaatti 4,90€


Postin noutopiste 4,90 €


Postin kotiinkuljetus 7,90€


 

Voit myös varata tuotteen ja noutaa sen myymälästä. Tarkista myymäläsaatavuus. Hinnat verkkokaupan ja myymälän välillä voivat vaihdella. Verkkokaupan omat kampanjahinnat voimassa vain verkkokaupassa.

© 2020 Faunatar