Myyjä Elina

Aloitin Lohjan Faunattaressa myyjänä työskentelyn joulukuussa 2011 ja olen suorittanut siellä myös oppisopimuksella eläintenhoitajan, lemmikkieläinkaupan myyjän tutkinnon, valmistuen maaliskuussa 2014.

Ensimmäisiä lemmikkejäni olivat Burman kissa Joonas, sekä Turkkilainen Van Jasmiina. Lapsuudenkodissani asusteli yhteensä vuosien mittaan 8 kissaa ja 4 koiraa (kleinspitz x 2, sheltti ja 2 pk collieta) sekä 3 kania. Koirien kanssa kävin harrastuksissakin jo nuorena tyttönä ja kipinä koiraharrasteisiin syttyi.

Olin myös aktiivinen hevostyttö ja ratsastusta tuli harrastettua n. 13 vuotta. Lähes asuin tallilla ja tein myös jonkin verran töitä hevosten parissa.

Omilleen muuttamisen jälkeen omia eläimiä minulle on kertynyt 5v australianpaimenkoiranarttu Flow, vajaa vuoden ikäinen australianpaimenkoirauros Kuje ja kotikissat Missi, Mimi ja Manu.
Omasta akvaariostakin on kokemusta ja muutama hamsteri on myös tullut omistettua.

Koirien kanssa on tullut harrastettua kaikenlaista, tokoa, agilitya,rallytokoa, paimennusta ja PK-lajeja. Mätsärit ja näyttelymaailmakin on tuttua. Kissojen kanssa ei sen kummempia ole harrastettu, mutta nuorimman kollini kanssa on tullut opiskeltua kissojen raakaruokintaa, joten se puoli on jokseenkin hallussa sekä kissa että koirapuolelta.

Uutta tietoa opitaan kokoajan, koskaanhan tällä alalla ei voi olla täysin valmis.

© 2020 Faunatar