Myyjä Kati

Eläinrakkaus on aina ollut osa elämääni ja vuosien varrella on kertynyt kokemusta monenlaisista

lemmikeistä; koirista ja kissoista, jyrsijöistä ja kaneista, akvaarioista, matelijoista ja selkärangattomista. Pitkäaikainen unelma harrastamisen ja työn yhdistämisestä toteutui vuonna 2009 kun lähdin suorittamaan eläintenhoitajan ammattitutkintoa aloittaessani samaan aikaan työt Faunattaressa. Vapaa-aikanikin kuluu pitkälti lemmikkien ja erityisesti koiraharrastamisen parissa. Tällä hetkellä kotona asuu kaksi koiraa, kaksi kissaa, kuningaspyton ja vaihteleva määrä erilaisia rukoilija- ja kummitussirkkoja.

Kuvissa näkyviä omia lemmikeitäni:

Ibizanpodenco Marlo on koko ”isoveli”. Vilkas, itsenäinen ja iloinen hassuttelija, jonka kouluttaminen on ollut hyvin opettavaista ja palkitsevaa.
Marlon kanssa on tullut harrasteltua eri lajeja joista TOKOa treenailemme nykyään aktiivisimmin.
Kotona Marlo osaa ottaa rennosti ja röhnöttää usein jalat kohti kattoa koko sohvan mitalla.

Kääpiöbullterrieri Pinni pn porukan baby, täysverinen seurakoira ja ihana kainaloinen. Bullimaiseen tapaan Pinni nauttii eniten oman laumansa läheisyydestä ja huomiosta.
Pinnin kanssa harrastamme rally-tokoa ja käymme silloin tällöin näyttelyissä.

Cornish RexK Suri on seurankipeä ja ihastuttava kissamummeli, joka osaa tarvittaessa vaatia haluamaansa kovaankin ääneen. Suri rakastaa noutoleikkejä, on mestari ovien availussa ja änkeää usein itsensä mitä ahtaimpiin paikkoihin.

Cornish Rex Heppu on aito sylikissa, jonka lempipuuhiin kuuluu olkapäällä keikkuminen ja erilaisten aktivointipelien pelailu. Hepulla on lähes pohjaton ruokahalu ja persoonallinen epävireinen kehräysääni. Heppu on ottanut vastuutehtävikseen ihmisten viihdyttämisen ja sylin lämmittämisen.

© 2020 Faunatar