Myymälänhoitaja Marika

 

Olen tullut taloon 2018 vuoden alussa ja olen tällä hetkellä Ideaparkin myymälässä myymälänhoitajana. Olen ammatiltani eläintenhoitaja, johon valmistuin 2019. Lisäksi olen merkonomi ja maalausalan artesaani. Tradenomiopinnot odottavat uutta inspiraatioita ja aikaa, näistä opinnoista olen tähän mennessä suorittanut puolet.
Kiinnostukseni eläimiä kohtaan on ollut vahva jo pienestä tytöstä saakka. Alle 10 vuotiaana sain ensimmäiset lemmikkini marsun sekä akvaarion. Elämäni varrella on ollut monen moista lemmikkiä: kissa, fretti, gerbiileitä, rottia ja kääpiöhamstereita. Koira minulle tuli vasta, kun muutin omakotitaloon v. 2006 ja sen jälkeen tuvassa on aina näitä karvakorvia viipottanut. Koiraharrastukset valtasivat suurimman osan kiinnostuksestani ja vuosien saatossa koirat ovat vieneet minut tutustumaan monipuolisesti erilaisiin lajeihin muun muassa toko, rally-toko, vesipelastus, nose-work, jäljestys, näyttelyt ja paimennus. Tällä hetkellä kahden lapsen ja mieheni lisäksi meillä asusta kaksi mudi-rotuista koiraa. Parhaimmillaan kiinnostukseni kyseiseen rotuun on vienyt minut Unkariin saakka useamman kerran ja näyttelyissä olen käynyt myös balttian maissa. Silloin tällöin meille saattaa syntyä mudin pentuja.
Akvaarioharrastus on myös jäänyt elämään lapsuusvuosista, joten olohuonetta komistaa n. 2,5 m pitkä, 720 litrainen seura-akvaario sekä 40 litrainen nanoallas.
Innostukseni kääpiöhamstereita kohtaan on leimahtanut uudelleen nykyisen työpaikkani myötä. Ensimmäinen talvikkopoikue syntyikin meille elokuussa 2018.
Lisäksi meillä asustaa viljakäärme, jonka lapset ristivät Killeriksi :D

© 2020 Faunatar