Myyjä Milla

 

Jo pienenä tyttönä tunsin kaikki koirarodut ja kirjastosta tulikin vain kasapäin eläinkirjoja mukaan. Vuosien mittaan olen kasvattanut hiiriä, eri hamsterilajeja, gerbiileitä, chinchilloja, kaneja ja viljakäärmeitä. Yläasteikäisenä kiertelin rottien, gerbiilien, chinchillojen ja kanien kanssa pitkin maita ja mantuja lemmikkinäyttelyissä. Koiranäyttelyissä olen käynyt ensimmäisen koirani Cavalierin Lukan kanssa ja muutamia kertoja myös Otson kanssa. Minulla on paljon vakio hoitokoiria ja välillä monena viikonloppuna uusia laumanjäseniä vierailevina tähtinä.

Kuvissa näkyviä omia lemmikeitäni:


Chihuahua Hulda on äärimmäisen ystävällinen ja tottelevainen. Huldalla on kulkunen kaulassa, jotta Milla kuulee, missä se kulkee eikä jää isojen koirien jalkoihin. Tästä hän on saanut lempinimen "Helinä-keiju".


Irlanninsusikoira Roi on toinen irlanninsusikoirani, rotu on todella lähellä sydäntäni. Roi on nuori ja innokas energiapakkaus, mutta myös oikea peräkammarin mammanpoika. Jos mami pyytää, niin näin tehdään.

Rottweiler Mantasta löytyy miellyttämisen halua ja rajattomasti rakkautta. Mantan lempipuuhaa on palloleikit ja kainalossa kölliminen. Mantan lempinimi on mm. "Minä-Minä" sillä se nauttii suuresti keskipisteenä olemisesta.

Newfoundlandinkoira Otso on ollut mitä mainioin kumppani. Se on juuri niin lempeä ja uskollinen, kuin rodulla on mainetta. Mikään ei voita sitä, kun saa tuntea vanhan koiran rakkauden.
Otson suurin intohimo on ruoka.

Cornish Rex Hemmo täyttää apinan virkaa, sillä se olisi mielellään ommeltuna kiinni ihooni. Jos en ehdi sitä sylissä roikottamaan se roikkuu mukana tavalla millä hyvänsä.

Devon Rex Viljo ei tee itsestään suurta numeroa, paitsi nälkäisenä. Viljo on suurisydäminen kissa, joka tunnetaan meillä kulinaarisena nautiskelijana.

© 2020 Faunatar