Myyjä Olivia

Eläinkaupantädin urani aloitin jo vuonna 2009 pääsemällä pieneläinhoitajan oppisopimuskoulutukseen Linnainmaan Faunattareen.
Ammattinimikkeitä minulla on jo useampia, mutta ehdottomasti tämä on paras työ ja toivon saavani tehdä tätä eläkeikään saakka.

Eläinrakas olen ollut aina, ennen ekaa omaa suomenlapinkoiraa, jonka sain 14 vuotiaana, ulkoilutin kylän koiria ja harrastin ratsastusta.
Näin heppatyttönä nähdessäni koirarotukirjassa kuvan kiinanharjakoirasta päätin, että tuollainen pikkuponi minulla tulee vielä olemaan!
Ja sillä tiellä ollaan.
2001 hankin ensimmäisen harjiksen Simban ja olin sulaa vahaa tälle hullunkuriselle ja aina iloiselle rodulle. Ja kuten monesti sanotaan, että once you pop, you can't stop ja niinhän näitä kavereita on ollut useampia vuosien varrella.

2011 syntyi ensimmäinen harjakoirapentueeni ja harvakseltaan kasvatan niitä edelleen. Kotoa löytyy 3 sukupolvea, Ibiza 11v, Kikkis 6v ja Rada 2v. Ibiza ja Rada ovat nakuja ja Kikkis puuterihuisku eli rodun pitkäkarvainen versio.
Tätä kautta vahvuuksiini kuuluu turkinhoito, vaatetus ja ruokinta.
Omat koirani ja pentueeni syövät raakaruokaa.
Koirieni kanssa harrastan lenkkeilyä, näyttelyitä, sekä erilaisten temppujen opettamista positiivisen vahvistamisen kautta.

Elämäni varrella minulla on ollut myös airedalenterrieri, liskoja, kaloja, kissoja, pupuja, hiiriä ja hamsteri.
Olen kasvattanut kesyhiiriä ja hamstereita, sekä kääpiöluppia.
Kiinnostuksen kohteena minulla on lajinmukainen ruokinta ja virikkeellistäminen.

© 2020 Faunatar