Nutrolin Nivel Moniteho 60tbl

Nivelten hyvinvointiin
Tarjoushinta 28,74 € Normaalihinta 47,90 €
Verkkokauppa (Loppu verkkokaupasta)
Varaa

Samassa paketissa tulehdusta vaimentavat omega-3-rasvahapot ja lääkelaatuiset nivelravinteet. Tehokas yhdysvaikutus tuo avun koirille, joilla on nivelrikko tai joilla on riski sairastua nivelrikkoon.

Koiran nivelrikko on valittettavan yleinen ongelma. Asiantuntijat ovat olleet tietoisia jo jonkin aikaa, että omega-3-rasvahapot ja nivelravinteet, kuten glukosamiini ja kondroitiinisulfaatti, toimivat hyvin yhdessä.Ne helpottavat nivelrikkokoirien liikkumista ja voivat myös vähentää kipulääkityksen tarvetta. Omega-3-rasvahappojen ja nivelravinteiden yhteiskäytöllä voidaan myös hidastaa nivelvaurioiden kehittymistä koirilla, joilla on kasvanut riski sairastua nivelrikkoon. Tähän riskiryhmään kuuluvat esimerkiksi monet työ- ja urheilukoirat, tapaturmaisesti nivelensä loukanneet sekä koirat joilla on nivelissään rakenteellisia heikkouksia.

Nutrolin® Nivel monitehon lanseerausta edelsi puolentoista vuoden testijakso. Tuloksena on yhdysvaikutteinen tuote, joka toimii.

 

Tuotteen valmistukseen käytetään lääkelaatuisia raaka-aineita, ja tuote valmistetaan suomalaisessa lääketehtaassa.

 

Pakkauksessa on 60 purutablettia ja 150 ml lääkelaatuista kalaöljyä. Yksi pakkaus riittää 30-kiloiselle koiralle kuukaudeksi. 

 

Suosittelemme keskustelemaan eläinlääkärin kanssa koiran nivelterveydestä. Lihashuolto, fysioterapia ja painonhallinta kuuluvat nivelrikkokoiran hoitokokonaisuuteen.

 

Koostumus tabletti/ Ingredienser tablett 1100 mg: glukosamiini HCI/glukosamin HCI 330 mg kondroitiinisulfaatti/kondroitinsulfat 220 mg MSM 110mg krilli/krill (Euphausia superba) 110 mg C-vitamiini 33 mg apuaineet/hjälpsubstanser 297 mg Koostumus kalaöljy/ Ingredienser fiskolja** 2,5ml: ETA (C20:4) 15 mg EPA (C20:5) 358 mg DPA (C22:5) 52 mg DHA (C22:6) 243 mg Omega-3 698mg **lääkelaatu/läkemedelskvalitet (GMP/API)

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Nutrolin Nivel Moniteho 60tbl
Arviosi

Ilmainen toimitus yli 49€ ostoille! Ilmainen kotiinkuljetus yli 99€ ostoille! Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää. 

 

TOIMITUSTAVAT:


Postin pakettiautomaatti 4,90€


Postin noutopiste 4,90 €


Postin kotiinkuljetus 7,90€


 

Voit myös varata tuotteen ja noutaa sen myymälästä. Tarkista myymäläsaatavuus. Hinnat verkkokaupan ja myymälän välillä voivat vaihdella. Verkkokaupan omat kampanjahinnat voimassa vain verkkokaupassa.

© 2020 Faunatar