Monthly Monitor 453g

Virtsan Ph:n tarkkailuun.

MONTHLY MONITORin avulla voi tarkkailla vaivattomasti kissan hyvinvointia ja se saattaa auttaa havaitsemaan virtsatie-elimiin liittyvien ongelmien alkamisen.

Tarjouksessa ! -50% alennus niin kauan kun tavaraa riittää verkkokaupassa.

Tarjoushinta 3,59 € Normaalihinta 11,95 €
Verkkokauppa (Loppu verkkokaupasta)

MONTHLY MONITORin avulla voi tarkkailla vaivattomasti kissan hyvinvointia ja se saattaa auttaa havaitsemaan virtsatie-elimiin liittyvien ongelmien alkamisen.

Erikoisvalmisteiset kiteet muuttavat väriään kissan virtsan pH:n mukaan. Epänormaali pH puolestaan viittaa johonkin virtsatie-elinongelmaan ja vaatii aina eläinlääkärin tarkastuksen. Monthly Monitor auttaa havaitsemaan ongelmat jo aikaisessa vaiheessa ja nopeuttaa hoidon aloitusta!

 

Kissa on mestari salaamaan ja peittelemään pahaa oloa ja kipua. Monthly Monitoria suositellaankin käytettävän satunnaisesti, vaikka kissa vaikuttaakin hyvinvoivalta.

 

Tutustu MONTHLY MONITORiin Faunattaren kotisivuilla: http://www.faunatar.fi/MonthlyMonitor

 

Lisää koko pussin sisältö kissanhiekan päälle ja tarkista testin tulos kissan WC-käynnin päätteeksi pussin väritaulukkoa apuna käyttäen. Muista odottaa noin 10min ajan värin vaihtumista. Mikäli värissä tapahtuu selvä muutos, on syytä ottaa välittömästi yhteyttä eläinlääkäriin. Mikäli kissa muuten on huonovointinen tai sinulla on aihetta epäillä mahdollista sairautta, ota yhteys eläinlääkäriin.


 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Monthly Monitor 453g
Arviosi

Ilmainen toimitus yli 49€ ostoille! Ilmainen kotiinkuljetus yli 99€ ostoille! Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää. 

 

TOIMITUSTAVAT:


Postin pakettiautomaatti 4,90€


Postin noutopiste 4,90 €


Postin kotiinkuljetus 7,90€


 

Voit myös varata tuotteen ja noutaa sen myymälästä. Tarkista myymäläsaatavuus. Hinnat verkkokaupan ja myymälän välillä voivat vaihdella. Verkkokaupan omat kampanjahinnat voimassa vain verkkokaupassa.

© 2020 Faunatar