Over Zoo SUMMER SCENT tuoksusuihke 250 ml

Summer Scent Spray on luontaisiin eteerisiin öljyihin perustuva tuoksusuihke. Tarkkaan harkittu sekoitus aromaattisia öljyjä luo turkkiin voimakkaan, mutta miellyttävän tuoksun, joka säilyy jopa 7 tuntia. Turvallinen ihmisille ja eläimille. Ei värjää. Käyttöohje: Suihkuta lemmikin turkkiin kauttaaltaan, vältä aineen joutumista silmiin tai limakalvoille. Käsittely voidaan toistaa tarvittaessa.

Tarjoushinta 3,57 € Normaalihinta 11,90 €
14,28 € / kpl
Verkkokauppa (Loppu verkkokaupasta)
Varaa

Over Zoo summer scent spray 250ml

 

Summer Scent Spray on luontaisiin eteerisiin öljyihin perustuva tuoksusuihke. Tarkkaan harkittu sekoitus aromaattisia öljyjä luo turkkiin voimakkaan, mutta miellyttävän tuoksun, joka säilyy jopa 7 tuntia. Turvallinen ihmisille ja eläimille. Ei värjää.

 


Käyttöohje: Suihkuta lemmikin turkkiin kauttaaltaan, vältä aineen joutumista silmiin tai limakalvoille. Käsittely voidaan toistaa tarvittaessa.

 

 

Ainesosat: Vesi, etanoli, isopropyylialkoholi, glyseriini PEG-20, glyseryylilauraatti, natriumlaureettisulfaatti, tetranatrium EDTA, D-limoneeni, pomeranssiöljy, sitruunaöljy, palsamipelargonin kukkaöljy, teepuuöljy, sitraali, sitronelloli, linaloli, geranioli, metyyli-isotiatsolinoni, metyylikloori-isotiatsolinoni

 


Säilytettävä kuivassa paikassa, valolta suojattuna. Pidettävä pois lasten ja lemmikkien ulottuvilta.

 

 

LISÄTIETOA ETEERISISTÄ ÖLJYISTÄ

Over Zoon Summer Scent koirien pannassa vaikuttavina aineina on käytetty sekoitus eteerisiä öljyjä: D-limoneeni (sitrusöljy), minttu-uute, setriöljy, eukalyptusöljy. D-limoneeni on voimakas hajuste, jota käytetään myös muiden eteeristen öljyjen synteesissä. Esimerkiksi appelsiinin eteerinen öljy sisältää runsaasti D-limoneeni -antioksidanttia, joka edistää solujen uusiutumista.
Setriöljystä: Libanonin setrin öljy saattoi olla yksi ensimmäisiä uutettuja öljyjä. Öljyn voimakas puun tuoksun huomattiin jo tuolloin pitävän tuholaisia loitolla.

Luonnollista minttuöljyä käytetään mm. täiden hävittämiseen.

Eukalyptus rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja toimii antibakteerisena suojana haittatekijöitä vastaan. Eukalyptus on myös tehokas karkote voimakkaan tuoksunsa ansiosta.

 

Maahantuoja: Suomen Akvaariotukku Oy

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Over Zoo SUMMER SCENT tuoksusuihke 250 ml
Arviosi

Ilmainen toimitus yli 49€ ostoille! Ilmainen kotiinkuljetus yli 99€ ostoille! Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää. 

 

TOIMITUSTAVAT:


Postin pakettiautomaatti 4,90€


Postin noutopiste 4,90 €


Postin kotiinkuljetus 7,90€


 

Voit myös varata tuotteen ja noutaa sen myymälästä. Tarkista myymäläsaatavuus. Hinnat verkkokaupan ja myymälän välillä voivat vaihdella. Verkkokaupan omat kampanjahinnat voimassa vain verkkokaupassa.

© 2020 Faunatar