PAIKKA Slow Feed Bowl ahmimisenestokuppi musta M

PAIKKA Slow Feed Bowl on suunniteltu hidastamaan koiran ja kissan ahmimista syödessä ja toisaalta taas innostaa huonosyömäistä lemmikkiä syömään. Tutkimusten mukaan lemmikin ruokahalu paranee, kun se joutuu tekemään hieman töitä ruokansa eteen. Slow Feed Bowlin 3D esine kupin pohjalla estää koiraa tai kissaa syömästä normaalisti kupin keskeltä, sillä ruoka valuu kupin reunoille. 

Ainutlaatuisesta materiaalista valmistettu kuppi pitää myös ruuan viileänä. Kupin viilentäminen on helppoa eikä siihen tarvita erillisiä virtalähteitä. Riittää kun kupin upottaa kylmän veden alle 45 sekunniksi, jonka jälkeen kuppi pysyy viileänä pitkään. Viilennysominaisuudesta on erityisesti hyötyä raakaruokailijoille.

Kokotaulukko
KokoHalkaisijaReunan korkeusVetoisuus
XS13cm3,5cm0,2L
M15cm6,6cm0,75L
L20cm8cm1,4L
Tarjoushinta 10,50 € Normaalihinta 35,00 €
Verkkokauppa (Heti verkkokaupasta)
Varaa

PAIKKA Slow Feed Bowl on keraaminen ahmimisenestokuppi koirille ja kissoille. 3D elementti kupin sisällä hidastaa lemmikin syömistä, sillä ruoka jakautuu kupin reunoille.

Lisätietoja
Myyntieräkpl
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:PAIKKA Slow Feed Bowl ahmimisenestokuppi musta M
Arviosi

Ilmainen toimitus yli 49€ ostoille! Ilmainen kotiinkuljetus yli 99€ ostoille! Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää. 

 

TOIMITUSTAVAT:


Postin pakettiautomaatti 4,90€


Postin noutopiste 4,90 €


Postin kotiinkuljetus 7,90€


 

Voit myös varata tuotteen ja noutaa sen myymälästä. Tarkista myymäläsaatavuus. Hinnat verkkokaupan ja myymälän välillä voivat vaihdella. Verkkokaupan omat kampanjahinnat voimassa vain verkkokaupassa.

© 2020 Faunatar