Faunattaren verkkokaupan palautukset ja vaihdot

Tuotteilla on kuluttajakaupassa 14 päivän palautusoikeus.
Palautuksen yhteydessä asiakkaalta peritään palautuksen toimitus- ja käsittelykuluja 4,90 €. (Poikkeuksena keräilyvirheet ja tilanne, jossa palautettava tuote viallinen. Tuolloin toimitus- ja käsittelykulua ei peritä).
Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäistä vastaavassa kunnossa ja myyntikelpoinen. Myös myyntipakkauksen tulee olla jälleenmyyntikelpoinen.
Ruoka-, shampoo yms päivittäistavaran luontoista tavaraa sisältävien pakkausten on palautettaessa oltava avaamattomia.
Jos tuote ei ole jälleenmyyntikelpoinen, Faunattarella on oikeus vähentää tuotteen palautushinnasta tuotteen arvon alentumista vastaava korvaus.
Mikäli Tilaaja haluaa peruuttaa tilauksen ja se on jo ehditty toimittaa, peruuttamistapauksissa Tilaaja on velvollinen korvaamaan toimituksen lähetyskulut.

Faunattaren verkkokaupan taustalla toimii Faunatar Itis (Eläinsoppi Oy) sekä Faunatar Päivölä (Lemmikkieläinliike Tarantella Oy). Tästä johtuen, mikäli haluat peruuttaa tilauksen tai palauttaa lähetyksen varmista lähetyksen mukana tulleesta palautusohjeesta, että palautat sen oikealle yritykselle. Jos et löydä lähetyksen mukana tullutta ohjetta ja palautuslomaketta, ota yhteys sähköpostilla verkkokauppa@faunatar.fi tai vaihtoehtoisesti puhelimella asiakaspalveluumme p. 040-1451399 arkisin klo 10-14 niin saat toimintaohjeet ja varmistuksen, että palautuksesi/peruutuksesi menee oikealle yritykselle.

Voit tarvittaessa tulostaa palautuslomakkeen alla olevan linkin takaa.

>>  Palautuslomake

© 2020 Faunatar