Palvelut

Palvelut

Lähes jokainen Faunattaren vakituisista työntekijöistä on suorittanut eläintenhoitajan ammattitutkinnon. Lisäksi monitaitureistamme löytyy koirien ja kissojen ultraäänihammashoitoihin, turkinhoitoihin ja moniin muihin työtehtäviin koulutettuja tekijöitä. Tämä mahdollistaa erittäin korkeatasoisen palvelun lemmikkisi parhaaksi.

Palveluja lemmikeille Faunattaren HoitoTuvassa

Osassa myymälöitämme on myymälän sisälle rakennettu Faunatar HoitoTupa. HoitoTupa on erillinen, rauhallinen huone, jossa voimme parhaimmalla tavalla hoitaa koiran, kissan, kanin ja kaikkieh muiden eläinystävien turkit, hampaat, kynnet ja muut.

HoitoTuvassa lemmikin viihtyvyys on aina etusijalla. Hoito tehdään aina lemmikin ehdoilla, ammattitaitoisella eläinrakkaudella. HoitoTupaan voi tutustua myösetukäteen: palveluissamme on koiranpennun tutustuttaminen HoitoTuvan ääniin ja koko touhuun jo etukäteen. HoitoTuvassa työskentelevä henkilökunta on saanut tätä varten erilliset koulutuksensa, joten eläinystäväsi on osaavissa, hellissä käsissä!

Palveluja lemmikeille Faunattaren myymälöissä

Myös ne myymälämme, joissa ei HoitoTupaa ole, palvelevat teitä monipuolisesti. Pikkulemmikeiden lomahoito on suosittu palvelumme silloin, kun et voi ottaa lemmikkiä esimerkiksi matkalle mukaan.


Kilpikonnien talvehditus UniTuvassa on kilppariharrastajien uusin suosikki. Perinteisempiä palveluitamme ovat koiran, kissan, kanin, marsun ja monen muun eläinystävän kynsienleikkaukset ja lemmikin punnitus. Sormi ei meillä mene suuhun marsun rasvarauhasen tai hamsterin hajurauhasen puhdistuksessa, eikä eläinten sukupuolien tarkistuksessakaan. Meiltä onnistuvat lääkkeen antaminen, punkin poisto, akvaarioveden analyysit ja monet muut palvelut, voit aina kysyä apua meiltä lemmikkisi hoitoon.

Palveluja kotiin asti!

Tilaa myymälästämme kotiinkuljetus tai tilaa tuote suoraan verkkokaupastamme vaikka kotiin kannettuna. Voit myös pyytää meidät paikan päälle suunnittelemaan ja rakentamaan kanssasi akvaario- tai terraariokokonaisuuksia, joille tarjoamme myös luotettavan huoltopalvelun.

 

PALVELUT KOIRILLE

PALVELUT KISSOILLE

PALVELUT JYRSIJÖILLE JA KANEILLE

PALVELUT LINNUILLE

PALVELUT AKVAARIOHARRASTUKSEEN

PALVELUT TERRAARIOHARRASTUKSEEN

MUUT PALVELUT

 

© 2020 Faunatar