Palvelut kissoille

Palvelut kissoille

Helpotusta kissaperheen arkeen! Kissan kynsienleikkaus, turkin pesu, turkin hoito, hampaiden puhdistus ja moni muu hoitotoimenpide, vaikkapa lääkkeen antaminen, on helpompaa, kun sen tekee Faunattaren koulutettu henkilökunta. Faunattaren vakituisesta henkilökunnasta valtaosa on suorittanut eläintenhoitajan ammattitutkinnon. Näin voimme tarjota kaikille lemmikeille asiantuntevia palveluita, tervetuloa!

 

Kaipaako kissasi turkki pesua? Kissojen pesu kuuluu osaan HoitoTupiemme palveluista. Palvelu sisältää kissan pesun, kuivauksen ja kynsienleikkauksen.

Lähes kaikkien eläinystävien kynnet tarvitsevat säännöllistä leikkausta. Säännöllinen kynsienhoito pitää jalat terveinä, eikä kynnen ydinkään pääse kasvamaan liian pitkäksi. Kynsienleikkausta tarjoamme niin HoitoTuvassa kuin myymälöissämmekin lähes kaikille lemmikeille.

Ultraäänellä tehtävä hampaiden hoito pehmentää hammaskiveä niin, että sen poisto käy helpommin. Hoidon yhteydessä saatetaan ajoissa havaita tarve eläinlääkärin suorittamaan hammashoitoon. Ultraäänihammashoidot ovat suun ennaltaehkäisevää terveydenhoitoa, ne eivät ole rinnastettavissa eläinlääkärin nukutuksessa suorittamaan hammashuoltoon. HoitoTuvassa työskentelevä henkilöstömme on saanut erityisen koulutuksen laitteen käyttöön.

Joskus lemmikin korvat kaipaavat putsausta. HoitoTupamme henkilöstö puhdistaa lemmikkien korvat hellästi ja asiallisesti. Korvatulehdusten hoidossa oikea osoite on eläinlääkäri, mutta esimerkiksi värjäytyminen ja lian poistamisessa voimme auttaa.

Punkit ovat lämpimän kauden riesa, ja punkin poistaminen voi joskus tuntua vastenmieliseltä tehtävältä. On kuitenkin tärkeää poistaa punkki mahdollisimman pian siitä kun se on havaittu, ja onneksi sen oikeaoppinen poistaminen lemmikin ihosta onnistuukin avullamme helposti. Kysy tarkemmin lähimmästä myymälästämme, muista myös aina varata aika etukäteen.

Lemmikin sopiva paino arveluttaa monia, liikapainoa voi kertyä niin koiralle tai kissalle, kuin pienlemmikillekin. Monissa myymälöissämme on mahdollisuus käydä punnittamassa lemmikki - kerromme tarvittaessa myös vinkit liikkumiseen ja ruokailuun, jotta paino pysyy kohdillaan ja lemmikki voi mahdollisimman hyvin jatkossakin. Kysy tarkemmin lähimmästä myymälästämme.

Joskus lemmikin lääkintä voi tuntua hankalalta, kenties me voisimme olla avuksi?
HUOM: emme ole eläinlääkäreitä. Emme määrää eläinystäville lääkkeitä, eikä lääkkeitä voi meiltä ostaa. Mutta voimme kenties eläinlääkärin ohjeita noudattaen auttaa lemmikin hoidossa. Kysy tarkemmin myymälästämme ja sovi aika etukäteen.

© 2020 Faunatar