Palvelut koirille

Palvelut koirille

Helpotusta koiraperheen arkeen! Koiran kynsienleikkaus, turkin pesu, turkin hoito, hampaiden puhdistus ja moni muu hoitotoimenpide, vaikkapa lääkkeen antaminen, on helpompaa, kun sen tekee Faunattaren koulutettu henkilökunta. Faunattaren vakituisesta henkilökunnasta valtaosa on suorittanut eläintenhoitajan ammattitutkinnon. Näin voimme tarjota kaikille lemmikeille asiantuntevia palveluita, tervetuloa!


Jokaisen koiran karva vaatii säännöllistä pesua. PerusPuunaus sopii kaikille koirille turkin säännölliseen hoitoon. Sopiva pesuväli riippuu turkin laadusta ja koiran elinympäristöstä. Pohjavillaisilla roduilla oikeaan aikaan tehty pesu ja huolellinen pohjavillan harjaus auttaa saamaan irtokarvan kerralla pois. Palvelu sisältää koiran pesun sekä tehokuivauksen. Tehokas kuivaus tekee turkista ilmavamman ja helppohoitoisemman. Hyvin paksuturkkisten pohjavillanpoistoon varataan lisäaikaa harjaukselle 0,5 - 1 h koiran koosta riippuen.

KarvatVeks-käsittely sopii esimerkiksi takkuun päässeille turkeille, tai mikäli paksusta helposti takkuuntuvasta turkista halutaan helppohoitoisempi. Huomioitavaa kuitenkin, että turkin alas ajaminen voi vaikuttaa karvan laatuun. Palvelu sisältää lemmikin pesun, kuivauksen ja koneella suoritettavan turkin alasajamisen sekä kynsienleikkauksen.

Karhia Pro -trimmerillä tehty nypintä Karkeakarvaisille koiraroduille. Karhia Pro - trimmeri matkii käsin nypittäessä tapahtuvaa sormien liikettä poistaen vanhan karvan uuden karvan seasta. Hoito viimeistellään kevyellä käsin nyppimisellä.
HoitoTuvassa työskentelevä henkilöstömme on saanut laitteen valmistajan järjestämän koulutuksen laitteen käyttöön.

Ultraäänellä tehtävä hampaiden hoito pehmentää hammaskiveä niin, että sen poisto käy helpommin. Hoidon yhteydessä saatetaan ajoissa havaita tarve eläinlääkärin suorittamaan hammashoitoon. Ultraäänihammashoidot ovat suun ennaltaehkäisevää terveydenhoitoa, ne eivät ole rinnastettavissa eläinlääkärin nukutuksessa suorittamaan hammashuoltoon. HoitoTuvassa työskentelevä henkilöstömme on saanut erityisen koulutuksen laitteen käyttöön.

Lähes kaikkien eläinystävien kynnet tarvitsevat säännöllistä leikkausta, sillä lemmikkinä elävien eläinten kynnet eivät välttämättä kulut luonnostaan lyhyiksi, toisin kuin villeillä serkuillaan. Säännöllinen kynsienhoito pitää jalat terveinä, eikä kynnen ydinkään pääse kasvamaan liian pitkäksi. Kynsienleikkausta tarjoamme niin HoitoTuvassa kuin myymälöissämmekin lähes kaikille lemmikeille.

Joskus lemmikin korvat kaipaavat putsausta. HoitoTupamme henkilöstö puhdistaa lemmikkien korvat hellästi ja asiallisesti. Korvatulehdusten hoidossa oikea osoite on eläinlääkäri, mutta esimerkiksi värjäytyminen ja lian poistamisessa voimme auttaa.

Joillain koirilla korvien hoitoon kuuluu korvakarvojen nyppiminen korvakäytävistä. Palvelu sisältää tarvittaessa myös VaikutVeks -palvelun, eli korvien puhdistuksen.

Punkit ovat lämpimän kauden riesa, ja punkin poistaminen voi joskus tuntua vastenmieliseltä tehtävältä. On kuitenkin tärkeää poistaa punkki mahdollisimman pian siitä kun se on havaittu, ja onneksi sen oikeaoppinen poistaminen lemmikin ihosta onnistuukin avullamme helposti. Kysy tarkemmin lähimmästä myymälästämme, muista myös aina varata aika etukäteen.

Lemmikin sopiva paino arveluttaa monia, liikapainoa voi kertyä niin koiralle tai kissalle, kuin pienlemmikillekin. Monissa myymälöissämme on mahdollisuus käydä punnittamassa lemmikki - kerromme tarvittaessa myös vinkit liikkumiseen ja ruokailuun, jotta paino pysyy kohdillaan ja lemmikki voi mahdollisimman hyvin jatkossakin. Kysy tarkemmin lähimmästä myymälästämme.

Joskus lemmikin lääkintä voi tuntua hankalalta, kenties me voisimme olla avuksi?
HUOM: emme ole eläinlääkäreitä. Emme määrää eläinystäville lääkkeitä, eikä lääkkeitä voi meiltä ostaa. Mutta voimme kenties eläinlääkärin ohjeita noudattaen auttaa lemmikin hoidossa. Kysy tarkemmin myymälästämme ja sovi aika etukäteen.

Koirahierontaa saat muutamasta HoitoTuvastamme.
Kysy lisätietoja lähimmästä Faunattaren HoitoTuvasta.

Koiranpentujen tutustumiskäynti (n. 0,5 h) HoitoTupaan. Totuttelemme pöydällä seisomiseen, käsittelyyn, HoitoTuvan ääniin ja muuhuun uuteen ja ihmeelliseen.

 

View as Ruudukko Luettelo

1 tuote

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

1 tuote

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
© 2020 Faunatar