Palvelut linnuille

Palvelut linnuille

Papukaijat, peipot ja monet muut siivekkäät ystävät saattavat kaivata loma-aikojen täysihoitopalvelua, kynsienleikkauksia ja muita hoitotoimenpiteitä. Faunattaren vakituisesta henkilökunnasta valtaosa on suorittanut eläintenhoitajan ammattitutkinnon. Näin voimme tarjota myös kaikille lemmikeille asiantuntevia palveluita, tervetuloa!

 

Lähes kaikkien eläinystävien kynnet tarvitsevat säännöllistä leikkausta. Säännöllinen kynsienhoito pitää jalat terveinä, eikä kynnen ydinkään pääse kasvamaan liian pitkäksi. Kynsienleikkausta tarjoamme niin HoitoTuvassa kuin myymälöissämmekin lähes kaikille lemmikeille.

Monet Faunatar-myymälät palvelevat pienten eläinystävien, kuten jyrsijöiden ja kanien lomahoidossa. Lemmikki tuodaan myymälään omassa häkissään tai terraariossaan, jollei toisin ole sovittu. Kukin eläin hoidetaan yksilöllisesti, sovimme aina etukäteen erityiset hoitovaatimukset ja muut yksityiskohdat, jotta perheenne voi lomailla rauhassa sen aikaa kun eläinystävänne on meillä vieraana.
Kysy tarkemmin lähimmästä myymälästämme, muista myös aina varata aika etukäteen

Joskus lemmikin lääkintä voi tuntua hankalalta, kenties me voisimme olla avuksi?
HUOM: emme ole eläinlääkäreitä. Emme määrää eläinystäville lääkkeitä, eikä lääkkeitä voi meiltä ostaa. Mutta voimme kenties eläinlääkärin ohjeita noudattaen auttaa lemmikin hoidossa. Kysy tarkemmin myymälästämme ja sovi aika etukäteen.

© 2020 Faunatar