Pet Remedy matkaspray 15 ml

Luonnollinen, stressiä helpottava ja rauhoittava Valerianan, Vetivertin ja muiden rauhoittavien eteeristen öljyjen sekoitus matkakokoisena suihkeena. Sopii kaikille nisäkkäille ja linnuille.
9,90 €
Verkkokauppa (Heti verkkokaupasta)
Varaa

Aivojen luontaiset välittäjäaineet välittävät viestin hermoille joko rauhoittua tai ”kiihottua”. Pet Remedy toimii näiden välittäjäaineiden rinnalla: sen eteeristen öljyjen sekoitus matkii luonnollista tyynnyttävää GABA-välittäjäainetta (gamma-amino-voihappoa) rauhoittaen eläintä.
Pet Remedy sopii kaikille stressaantuneille ja rauhattomille eläimille, mm. koirille, kissoille, kaneille ja jyrsijöille sekä linnuille ja hevosille.

Stressin aiheuttajia voivat olla esim. muutokset ympäristössä (uusi lemmikki, uusi koti, kaverin menetys, yksin kotiin jääminen), ilotulitus ja kova melu, matkustaminen tai eläinlääkärikäynti.

 

Pet Remedy suihketta voidaan suihkuttaa suoraan tekstiilipinnoille (myös vaatteisiin) ja se on pH-neutraali (turvallinen iholla tai turkissa). Välitön vaikutus. Voidaan käyttää autossa, tallissa ja hevoskarsinassa. Voidaan suihkuttaa sormiin ja hieroa eläimen kuonoon, leuan alle ja rintaan. Älä suihkuta suoraan lemmikin kasvoille.


Pet Remedyn eteeristen öljyjen sekoitus (4-ALLYLANISOLE, PINENES, VETIVEROLS) voi aiheuttaa allergisen reaktion.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Pet Remedy matkaspray 15 ml
© 2020 Faunatar