Pet Remedy haihdutin + liuos

Eteerisiä öljyjä sisältävä rauhoittava sekä stressiä helpottava liuos ja haihdutin. Sopii kaikille nisäkkäille ja linnuille.
Tarjoushinta 23,94 € Normaalihinta 39,90 €
Verkkokauppa (Heti verkkokaupasta)
Varaa

Aivojen luontaiset välittäjäaineet välittävät viestin hermoille joko rauhoittua tai ”kiihottua”. Pet Remedy toimii näiden välittäjäaineiden rinnalla: sen eteeristen öljyjen sekoitus matkii luonnollista tyynnyttävää GABA-välittäjäainetta (gamma-amino-voihappoa) rauhoittaen eläintä.
Pet Remedy sopii kaikille stressaantuneille ja rauhattomille eläimille, mm. koirille, kissoille, kaneille ja jyrsijöille sekä linnuille ja hevosille.

Stressin aiheuttajia voivat olla esim. muutokset ympäristössä (uusi lemmikki, uusi koti, kaverin menetys, yksin kotiin jääminen), ilotulitus ja kova melu, matkustaminen tai eläinlääkärikäynti.

 

Liuospullon kesto on jopa noin 6-8 viikkoa.  Vaikutus alkaa lähes välittömästi. 1 haihdutin kattaa noin 60 neliömetrin alueen. Haihdutin on suositeltavinta kytkeä lattiantasalle avoimelle alueelle (ei huonekalujen tms. taakse). Liuoksen tuoksu hälvenee muutamassa päivässä käytön aloittamisesta.

 

Lue käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä.


Varotoimet: Älä käsittele märillä käsillä, älä sijoita lähelle lämmönlähdettä. Ei lasten ulottuville. Jos nestettä roiskuu käsille tai silmiin, pese se pois runsaalla vedellä. Laita kiinni pistorasiaan niin, että haihdutin on yläpuolella ja nestepullo haihduttimen alapuolella. Uusi haihdutin neljän liuospullon jälkeen.

Jos vahingossa nielet nestettä, käänny lääkärin puoleen ja näytä pakkausta.

 

 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Pet Remedy haihdutin + liuos
Arviosi

Ilmainen toimitus yli 49€ ostoille! Ilmainen kotiinkuljetus yli 99€ ostoille! Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää. 

 

TOIMITUSTAVAT:


Postin pakettiautomaatti 4,90€


Postin noutopiste 4,90 €


Postin kotiinkuljetus 7,90€


 

Voit myös varata tuotteen ja noutaa sen myymälästä. Tarkista myymäläsaatavuus. Hinnat verkkokaupan ja myymälän välillä voivat vaihdella. Verkkokaupan omat kampanjahinnat voimassa vain verkkokaupassa.

© 2020 Faunatar