Millamore Gnawing Balls, purulelu jyrsijöille, 2kpl

2 kpl haavasta valmistettuja puupalloja kaneille ja jyrsijöille. Ø 30mm
4,99 €
Verkkokauppa (Heti verkkokaupasta)
Varaa

Kanien ja jyrsijöiden hampaat kasvavat syntymästä lähtien läpi elämän ja niillä tulee olla jatkuvasti tarjolla kovaa pureskeltavaa, jotta hampaat eivät pääse kasvamaan liian pitkiksi. Millamore Gnawing Balls -puiset pallot on suunniteltu tyydyttämään kanien ja jyrsijöiden luonnollista jyrsimistarvetta sekä kuluttamaan niiden hampaita. Lemmikillä riittää iloa tuntikausiksi kun se kierittelee ja heittelee palloja, lisäksi pallot ovat täysin turvallisia myös jyrsijimiseen. Hauskan leikin lisäksi Millamore- purulelut ylläpitävätkin myös hampaiden ja ikenien hyvinvointia!

Kaikki Millamore pureskeltavat lelut valmistetaan 100% tuoreesta haapapuusta nimenomaan lemmikkien käyttöön, eivätkä ne eivät sisällä lainkaan liimaa tai metallia, eivätkä myrkyllisiä tai haitallisia ainesosia. Haapa on eläinlääkäreiden ja eläinalan asiantuntijoiden suosittelema ja hyväksi todettu puulaji, sillä se ei sisällä jyrsijöiden hengitysteille haitallista pihkaa, kuten havupuut.
Tuotteet ovat turvallisia ja laboratoriotestattuja - raaka-aineena käytetty puu kuivataan aina 100-120 °C, joka estää mahdollisten haitallisten bakteerien, homeen ja hiivan muodostumisen.
Tuotanto on jätteetöntä ja valmistukseen käytetään bioenergiaa. Tuotteet ovat biohajoavia, eli voit halutessasi kompostoida ne.

Valmistaja suosittelee tuotteet pestäväksi ja uudelleenkäytettäväksi 14 kertaa.

Tutustu myös muihin Millamore -tuotteisiin!

Lisätietoja
MyyntieräKPL
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Millamore Gnawing Balls, purulelu jyrsijöille, 2kpl
Arviosi

Ilmainen toimitus yli 49€ ostoille! Ilmainen kotiinkuljetus yli 99€ ostoille! Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää. 

 

TOIMITUSTAVAT:


Postin pakettiautomaatti 4,90€


Postin noutopiste 4,90 €


Postin kotiinkuljetus 7,90€


 

Voit myös varata tuotteen ja noutaa sen myymälästä. Tarkista myymäläsaatavuus. Hinnat verkkokaupan ja myymälän välillä voivat vaihdella. Verkkokaupan omat kampanjahinnat voimassa vain verkkokaupassa.

© 2020 Faunatar