Plaque Off hammaskiveä vastaan 60 g

pahanhajuista hengitystä vastaan
24,90 €
415,00 € / kpl
Verkkokauppa (Heti verkkokaupasta)
Varaa

Mitä on PlaqueOff®?

 

ProDen PlaqueOff Animal on kansainvälisesti patentoitu luonnontuote, joka ehkäisee hammaskiven ja plakin muodostumista hampaan pinnalle ja vähentää siten suuontelon bakteeripitoisuutta. PlaqueOff® Animal -tuotteen vaikuttava aine on luonnossa kasvanut merilevä. Ainesosat siirtyvät ruoansulatuksessa vereen, ja ne tekevät syljen koostumuksesta sellaisen, että se kuohkeuttaa hammaskiveä ja ehkäisee uusien plakkikerrostumien kiinnittymisen. Monesti on osoitettu, että syljen koostumus voi edistää plakin ja hammaskiven syntymistä aiheuttavien bakteerien torjuntaa. Ihmisille tehdyt kliiniset kokeet ovat osoittaneet, että plakki vähenee jopa 88 prosenttia ja hammaskivi häviää kokonaan tai on niin huokoista, että se on helppo irrottaa. Tutkimuksissa selvisi, että vaikutus on havaittavissa jo neljän viikon kuluttua ja se paranee säännöllisessä ja jatkuvassa käytössä.

 

Ruotsalaisen hammaslääkärin keksintö
Muutama vuosi sitten hammaslääkäri Sune Wiknerin vastaanotolla kävi potilas, jolta hän joutui säännöllisesti poistamaan hammaskiven. Potilas muutti Espanjaan mutta kävi kuitenkin ruotsalaisella hammaslääkärillään. Heti ensimmäisellä käynnillä Espanjan-muuton jälkeen, Sune Wikner huomasi jotain kummallista: potilaalla ei ollut lainkaan hammaskiveä. Kysyttyään potilaalta tarkat tiedot tämän ruokavaliosta, Wikner teki upean havainnon: erikoinen yrtti, jota käytettiin potilaan usein nauttimassa espanjalaisessa salaatissa ehkäisi hammaskiveä. Monipuolisten kokeiden seurauksena Sune Wikner sai kehitettyä "lääkkeen", eli ProDen PlaqueOff® -tuotteen, joka vastaa PlaqueOff® Animal -eläintuotetta. Sen teho on jälkeenpäin todettu monessa eri tieteellisessä tutkimuksessa.

 

Testattu ensin ihmisillä
ProDen PlaqueOff, jota tuhannet ihmiset Ruotsissa ja monissa muissa maissa ovat käyttäneet vuosien ajan, on PlaqueOff Animal® -tuotteen edeltäjä. Kerrankin tuote, jota on testattu ensin ihmisillä!

 

 

Koostumus ja annostelu

 

Annostelu
Koirat alle 10 kg ja kissat: ½ - 1 annosmitta* päivässä.
Koirat 10-25 kg: 1 - 2 annosmitta päivässä.
Koirat yli 25 kg: 2 annosmitallista päivässä.
Annos voidaan kaksinkertaistaa kunnes tulokset näkyvät. Sen jälkeen palataan normaaliannostukseen.
(*Annosmitan tilavuus on 0,5 ml ja se löytyy pakkauksesta.) Sekoita ruokaan tai ripottele ruoan pinnalle.

 

Aloita pienemmällä annoksella, jotta eläin tottuu makuun, ja sen jälkeen lisää annosta. Annos sekoitetaan ruokaan tai ripotellaan sen päälle. Pahanhajuisen hengityksen ja hammaskiven vähenemiseen kuluva aika vaihtelee eläimittäin. Koirat ovat keskenään hyvin erilaisia, ja joskus hoitoon vaaditaan suositeltua suurempi annos. Jos 2 kuukauden kuluessa ei tapahdu mitään muutosta, lisää annostusta. Kun vaikutus on huomattavissa, vähennä annos takaisin tavalliseksi.

 

Koostumus
Ravintoaine, joka perustuu 100 % merileväjauheeseen. Luonnonvarainen kasviaine Algae D1070.
Ei lisätty sokeria, säilöntäaineita eikä väriaineita. Ruotsin Maatalousviraston hyväksymä ja rekisteröimä. WHO:n (Maailman terveysjärjestön), FDA:n (Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston) sekä FAO:n (YK:n elintarvike- ja maatalousjärjestön) hyväksymä. Vahvistettu luokitus: GRAS (Generally Recognized As Safe, elintarvikekäyttöön hyväksytty).
Det finns inga kända biverkningar, enstaka djur kan dock reagera med lös mage. Det är lätt åtgärdat genom att minska dosen och sedan öka successivt.
Ascophyllum Nodosum - valmistetta ei ole testattu tiineillä, poikivilla tai imettävillä koirilla, joten emme suosittele valmisteen käyttöä niinä aikoina.

 

Säilytys
Säilytetään kuivassa, huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa.

 

Valmistaja ja tuotevastaava: Swedencare AB, Ruotsi

 

 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Plaque Off hammaskiveä vastaan 60 g
Arviosi

Ilmainen toimitus yli 49€ ostoille! Ilmainen kotiinkuljetus yli 99€ ostoille! Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää. 

 

TOIMITUSTAVAT:


Postin pakettiautomaatti 4,90€


Postin noutopiste 4,90 €


Postin kotiinkuljetus 7,90€


 

Voit myös varata tuotteen ja noutaa sen myymälästä. Tarkista myymäläsaatavuus. Hinnat verkkokaupan ja myymälän välillä voivat vaihdella. Verkkokaupan omat kampanjahinnat voimassa vain verkkokaupassa.

© 2020 Faunatar