Seinäjoen Ideaparkin Faunatar avaa ovensa 14.11.2019

Kovakuoriaisia, karvaisia kuonoja, vedenalaista elämää. Koirien ultraäänihammashoitoa, kissojen karvojen kampausta, akvaariokalojen ongelmatilanteiden ratkaisuja mikroskoopin avulla. Tätä ja paljon muuta on tiedossa, kun 14.11.  Seinäjoen uuteen Ideaparkiin avataan Pohjanmaan eläimellisin liike, Faunatar.

Uuden Faunatar-myymälän kauppiaat Elina Siren ja Tanya Poola ovat eläinmaailman kokeneita monitaitureita. Lemmikeiden täyttämään elämään on mahtunut monenlaista eläinystävää terraarioasukeista kissoihin ja koiriin, akvaarioista pienlemmikeihin ja lintuihin. ”Kaikki eläimet ovat yhtä rakkaita” toteaa Elina silittäessään suloisen kääpiökuppakorvakanin päätä.
   Faunatar-ketjun kauppiaina Elina ja Tanya ovat aloittaneet jo vuonna 2005 , joten asiakkaita palvellaan vankalla ammattitaidolla. Kauppiaiden kokemuksen tuoman osaamisen lisäksi myös heidän, ja koko henkilökunnan, virallisiin koulutuksiin on panostettu: myymälässä työskentelee iloinen porukka eläintenhoitajan ammattitutkinnon suorittaneita asiakaspalvelijoita. Myyjiä on myös jatkokoulutettu muun muassa ultraäänihammashoidon ja turkinhoidon saloihin.
   ”Henkilökuntamme ammattitaidon tärkeys korostuu siinäkin, että myymäläämme avataan HoitoTupa” kertoo Elina. HoitoTupa on myymälän sisälle rakennettu erillinen, rauhallinen tila, jossa hoidetaan lemmikeiden turkit, hampaat, kynnet ja muut tiptop kuntoon. ”HoitoTuvan palvelut sopivat erinomaisesti kotikoirille, sohvakissoille ja kaikille muille eläinystäville. Palvelumme perusajatus on helpottaa lemmikin omistajan arkea. Me taiomme koiran turkin puhtaaksi ja takuttomaksi sillä aikaa, kun muu perhe käy shoppailemassa ja pitsalla”. Palveluihin on Faunattaressa panostettu monella muullakin tavalla. Esimerkiksi terraarion tai akvaarion perustaminen on helppoa, kun antaa sen Faunattaren henkilökunnan tehtäväksi - ja tankin jatkohoito sujuu huoltosopimuksen avulla huolettomasti.
    Monipuolisen lemmikkitarvikevalikoiman lisäksi Faunatar ei olisi Faunatar ilman niitä ihan oikeita eläimiä. Myös Seinäjoen Ideaparkiin avautuva Faunatar on täynnä eläimiä ja elämää. Myymälän jyrsijät, kanit, linnut, terraarioeläimet ja akvaariokalat takaavat, että jokaiselle kävijälle riittää ihmeteltävää ja ihasteltavaa. Myymälään voi tulla vieraisille myös koirien ja muiden eläinten kanssa, jolloin vaikkapa Murre-koiran talvitakin tai Puppe-kanin valjaiden sovittaminen onnistuu vaivatta.
   Uuden Ideaparkin Faunattaresta tulee jokaisen eläinystävän mukava treffauspaikka, jonne ovat tervetulleita niin lemmikit, kuin omistajatkin.
 

Myymälän avajaisia vietetään 14.11.2019 klo 10:00 alkaen.
Kutsumme teidät lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan Pohojanmaan eläimellisimpään myymälään!
Osoite: Seinäjoen Ideapark, Suupohjantie 57, 60320 Seinäjoki
Linkki: Seinäjoen Ideapark

 

Elina ja Tanya kertovat:
Meidän tarina Faunatar-yrittäjinä


Kaikki alkoi siitä, kun vuonna 2004 siskoni Tanjan kanssa päädyimme pitämään kesäksi leirintäaluetta Jalasjärven Koskuelle. Pakkasimme tavaramme ja muutimme Kymenlaaksosta Etelä-Pohjanmaalle. Muutamien erilaisten käänteiden jälkeen eteen tuli mahdollisuus alkaa Faunatar yrittäjäksi edellisen kauppiaan lopettaessa toimintansa Seinäjoen keskustassa Maakunnankadulla.
Ensimmäisen vuoden ajan Tanja teki vielä töitä kiinteistövälittäjänä ja minä parhaani mukaan yritin opetella uutta alaa ja palvella asiakkaita. Ihanien asiakkaiden ansiosta tietotaito kasvoi nopeasti, kuten myös asiakasmäärät. Pian Tanjakin hyppäsi mukaan toimintaan, eikä aikaakaan, kun kesällä 2007 tuli mahdollisuus muuttaa liike Joupin Citymarketin yhteyteen. Näin jatkoimmekin muutaman vuoden kunnes 2011 Päivölän Citymarketin valmistuessa perustimme sinne toisen toimipisteen. Pian onkin edessä muutto Joupista uuteen valmistuvaan Seinäjoen Ideaparkkiin!

Meille on tärkeää olla osa kokonaan suomalaista ketjua, jossa tunnemme niin henkilökohtaisesti ketjun omistajan, joka on suomalainen yrittäjä kuten mekin, sekä jokaisen siellä työskentelevän ihmisen. Paljon hienoa kehitystä on saatu aikaan tämän 14 vuoden aikana, jonka me olemme tässä mahtavassa porukassa päässeet olemaan mukana. Vuosiin on mahtunut tiukkoja ja haastavia aikoja, kuten varmasti jokaisella yrityksellä, mutta myös hienoja onnistumisia, mahtavaa yhteishenkeä ja aina jotain uusia tuulia purjeissa!
Kaikesta tästä iso kiitos myös meidän mahtaville työntekijöille, joita ilman mikään kehitys ei olisi mahdollista.

Elina ja Tanya