SoftCare suojaa lemmikin varusteet

Suomen vaihteleva sää pistää erityisesti koirien ja muiden ulkoilevien lemmikeiden varusteet, kuten valjaat, pannat, taluttimet ja takit, koville varusteiden kastuessa, kuivuessa, ollessa auringossa ja pakkasessa. Tästä syystä onkin hyvä huoltaa varusteita säännöllisesti. SoftCare-sarjasta löydät hevosille, koirile ja kaikille muillekin eläimille suunnatun tuotesarjan nimenomaan varusteiden huoltoa ajatellen.

 

SoftCare IPA Varustesuoja nahalle 500ml

tehokas suoja erilaisille eläinten asusteille

Softcare Tekstiilisuojaa käytetään sekä eläinten asusteiden ja nahkaremmien, satuloiden ja ihmisten ulkoiluasusteiden sekä kalusteiden pinnoille estämään kastumista ja likaantumista. Ei muuta materiaalin tuntua, mutta antaa tehokkaan suojan turvallisesti.

Käyttöohje: Sumuta käsiteltävä pinta niin, että se kostuu kauttaaltaan ja anna kuivua huoneenlämmössä n. 2 tuntia ennen käyttöä. Tee käsittely hyvin tuuletetussa paikassa tai ulkona. Uusi käsittely tarvittaessa.

Pakattu kierrätettävästä muovista valmistettuun ponneaineettomaan suihkepulloon, jonka voi tyhjänä hävittää turvallisesti polttamalla tai sekajätteen mukana.

Ei sovi keinonahalle tai muoville.

Katso myymäläsaatavuudet, tai osta suoraan verkkokaupastamme >>

 

SoftCare Vesipohjainen varustesuoja 500ml
Softcare Vesipohjaista Varustesuojaa käytetään sekä eläinten asusteiden ja nahkaremmien sekä satuloiden ja ihmisten ulkoiluasusteiden pinnoille estämään kastumista ja likaantumista. Sopii kaikille tekstiileille, sekä luonnon- että tekokuiduille. Käsittely säilyttää varusteet ja tarvikkeet kauniina ja helppohoitoisina pitkään. Ei muuta materiaalin tuntua ja hengittävyyttä, mutta antaa tehokkaan suojan turvallisesti.
Käyttöohje: sumuta suojattava pinta tasaisesti kosteaksi ja anna kuivua täysin kuivaksi ennen käyttöä. Lopullisen lujuutensa suoja saa yhden vuorokauden kuluessa, jonka jälkeen se kestää vesi- ja öljypohjaista likaa. Ravistettava ennen käyttöä, säilytys yli 5 °C lämpötilassa.

Koko: 500ml

Katso myymäläsaatavuudet, tai osta suoraan verkkokaupastamme >>