Terraario

Terraario

Terraariolla tuot kotiisi kappaleen kaunista luontoa! Olitpa vasta aloittelemassa mukaansatempaavaa terraarioharrastusta tai jo useamman terraarioeläimen omistaja, meiltä löydät kaiken harrastukseesi: terraariot, terraarion lämpölamput, -matot ja -kaapelit, terraarion valaisimet, terraarion sisustus sekä muut terraariotarvikkeet! Mitä mielenkiintoisimmat minimaailmat odottavat sinua!

Lumoavat terraarioeläimet, kuten käärmeet, liskot, kilpikonnat, sammakot, hämähäkit, skorpionit ja hyönteiset löydät myymälöistämme kautta maan. Asiantunteva henkilökuntamme on aina valmiina esittelemään eri lajeja ja niiden tarvitsemia tuotteita! Terraarioeläinten hoito-ohjeita löydät myös täältä.

Toiveissa upea terraario olohuoneen katseenvangitsijaksi tai vaikkapa asiakastilaa piristämään? Jätä rakennus ja sisustaminen sekä huolto ammattitaitoisen henkilökuntamme huoleksi. Lomareissullekin on mukava lähteä hyvillä mielin, kun jätät lemmikkisi lomahoitoon eläinrakkaisiin käsiimme! Lue lisää palveluistamme täältä.

Viimeisimmät artikkelit

Katso kaikki artikkelit

 

 

© 2020 Faunatar