ExoTerra Lämpömatto L

ExoTerra Heat Mat lämpömatto asennetaan lasiterraarion ulkopuolelle joko terraarion alle tai sivulle. Lämpömatto on erittäin ohut ja se soveltuu käytettäväksi vain lasiterraarioihin. lämpömaton lisäksi voidaan käyttää lämpöspotteja ja kaapeleita ensi- tai toissijaisena lämmönlähteenä. Lämpömatto luo optimaaliset olosuhteet terraarioon, ja auttaa mm. sairaiden eläinten paranemisessa, lisäten niiden yleistä hyvinvointia. Matolla on hyviä vaikutuksia eläinten aktiivisuuteen, sekä ruuansulatuksen toimivuuteen.

Jotta lämpötila terraariossa säilyy tasaisena, matto ei saisi viedä enempää kuin 33 % terraarion pinta-alasta. Eläimillä tulisi olla myös mahdollisuus siirtyä viileämmälle aluelle niin halutessaan. Matto on helppo asentaa ja se on roiskevesisuojattu. Vain kuiviin terraarioihin. Ei saa leikata eikä taittaa.

Huom! Tämä tuote soveltuu vain lasiterraarioihin. 

KokoPituus LeveysTeho
S20cm20cm8W
M28cm26,5cm16W
L27,9cm43,2cm25W
45,95 €
Verkkokauppa (Heti verkkokaupasta)
Varaa

ExoTerra Heat Mat lämpömatto on lämmitysvaihtoehto lasiterraarioihin. Asennetaan terraarion ulkopuolelle.

Lisätietoja
MyyntieräKPL
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:ExoTerra Lämpömatto L
Arviosi

Ilmainen toimitus yli 49€ ostoille! Ilmainen kotiinkuljetus yli 99€ ostoille! Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää. 

 

TOIMITUSTAVAT:


Postin pakettiautomaatti 4,90€


Postin noutopiste 4,90 €


Postin kotiinkuljetus 7,90€


 

Voit myös varata tuotteen ja noutaa sen myymälästä. Tarkista myymäläsaatavuus. Hinnat verkkokaupan ja myymälän välillä voivat vaihdella. Verkkokaupan omat kampanjahinnat voimassa vain verkkokaupassa.

© 2020 Faunatar