Millamore Supersoft Bedding haapakuivike, 10l

Pehmeä, pölyämätön ja erittäin imukykyinen haapakuivike lemmikeille. 
10 litraa / 2kg

Saatavana myös 50l pakkauksessa. 

7,99 €
0,80 € / l
Verkkokauppa (Heti verkkokaupasta)
Varaa

Millamore Supersoft Bedding -kuivike on erityisesti herkkäihoisille eläimille kehitetty ja sopii erinomaisesti esimerkiksi kaneille ja jyrsijöille sekä linnuille ja matelijoille. Supersoft Bedding -kuivikkeen lastukoko on pieni, vain 2 x 2mm, jolloin se on erittäin pehmeää, eikä hankaa lemmikin ihoa, tassuja tai turkkia. Haapakuivike on erittäin imukykyinen ja sitoo tehokkaasti epämiellyttäviä hajuja. Millamoren avulla häkki on helppo hoitaa ja pitää puhtaana sillä kuivike ei tartu tassuihin, turkkiin tai häkin pohjaan. 

Millamore Supersoft Bedding kuivikkeet valmistetaan puhtaasta ja luonnollisesta haavasta, Populus tremula, ja ne ovat hygieenisiä, turvallisia ja ilman lisäaineita, kemikaaleja tai teollisuuden jäämiä. Haapa on myös raaka-aineena havupuita, kuten kuusta ja mäntyä turvallisempaa matalamman pihkapitoisuuden vuoksi. 

Kuivike on täysin on biohajoavaa ja kompostoituvaa. Millamoren tuotantoprosesseissa arvostetaan suuresti ympäristöystävällisyyttä ja valmistuksessa syntyvä ylimääräinen puumateriaali hyödynnetään biopolttoaineena. Lisäksi kaikki Millamore tuotteet ovat kierrätettävissä esimerkiksi kompostoimalla.

Tutustu myös muihin Millamore -tuotteisiin!

Lisätietoja
MyyntieräKPL
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Millamore Supersoft Bedding haapakuivike, 10l
Arviosi

Ilmainen toimitus yli 49€ ostoille! Ilmainen kotiinkuljetus yli 99€ ostoille! Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää. 

 

TOIMITUSTAVAT:


Postin pakettiautomaatti 4,90€


Postin noutopiste 4,90 €


Postin kotiinkuljetus 7,90€


 

Voit myös varata tuotteen ja noutaa sen myymälästä. Tarkista myymäläsaatavuus. Hinnat verkkokaupan ja myymälän välillä voivat vaihdella. Verkkokaupan omat kampanjahinnat voimassa vain verkkokaupassa.

© 2020 Faunatar