Toimitusehdot

Faunattarella tilaaminen on tehty helpoksi! Toimitamme tilaukset nopeasti vaikka kotiovellesi!

Toimitusaika

Toimitusaikamme on 1-3 arkipäivää. Kampanja-aikoina (esim. Black Friday tai joulu) toimitusaika saattaa olla pidempi suuren kysynnän takia. Tilauksen myöhästyessä olemme välittömästi asiakkaaseen yhteydessä viivytyksestä. 

Toimituskulut

Tilauksen toimituskulut lisätään ostoskorissa automaattisesti tilauksen loppusummaan. 

Toimitus Postin pakettiautomaattiin tai noutopisteeseen 4,90 €. Saat ilmoituksen Postilta, kun tilauksesi on noudettavissa. Tarkista viimeinen noutopäivä saapumisilmoituksesta.

Postin kotiinkuljetus 7,90€. Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan.

Ilmainen toimitus yli 49€ ostoille!

Ilmainen kotiinkuljetus yli 99€ ostoille!

Toimitus

Pyrimme lähettämään tilaukset tilausta seuraavana arkipäivänä. Toimitusaikamme on noin 1-3 arkipäivää. HUOM! Kampanja- ja sesonkiaikoina toimitusaika saattaa olla pidempi*. Emme vastaa toimituksen meistä johtumattomista viiveistä toimituksissa. Jos jokin tilauksen tuotteista on loppunut varastostamme, olemme asiakkaaseen yhteydessä sähköpostitse. Toimitus vain Suomeen. Emme toimita Ahvenanmaalle.

Tilaushetkellä voit valita toimituksen haluamasi toimitustavan ja toimituspisteen toimipistevalikosta. Posti pidättää oikeuden toimittaa lähetyksen vaihtoehtoiseen toimituspisteeseen, mikäli sen toimitus valittuun tai postinumeron mukaiseen toimipisteeseen ei onnistu. Toimitusaika-arvio on laadittu Postin antamien tietojen perusteella emmekä me ole vastuussa vaikutuspiiriimme ulkopuolelta tulevien ennalta arvaamattomien muutosten aiheuttamista viivästyksistä.

Posti toimittaa sähköisen (tekstiviesti/sähköposti) tai kirjallisen ilmoituksen lähetyksen saavuttua noutopisteeseen. Valittua Postin noutopistettä ei ole mahdollista vaihtaa jälkikäteen. Kun luovutamme lähetyksen Postille, emme vastaa lähetysten toimitusta koskevista, vaikutuspiirimme ulkopuolelta tulevista viiveistä. 

*Kampanja-aikoina, kuten alet ja Black Friday aikana tehdyt tilaukset toimitetaan arviolta 2-7 arkipäivän kuluessa.

 

Maksuehdot

Verkkokauppamme käyttää maksujen välitykseen turvallista Paytrail -palvelua, jonka avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia internetissä. Maksa turvallisesti verkkopankissa, maksukortilla, laskulla ja mobiilimaksuilla.

Paytrail Oyj toimii yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun faunatar.fi-kaupalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. 

 

Lue lisää: verkkokaupan sopimusehdot

Miten teen palatuksen?

 

 

© 2020 Faunatar